REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Medicul Bădescu: Medicina este o profesie fără culoare politică

Medicul Bădescu: Medicina este o profesie fără culoare politică

Replica API 23 ianuarie 2015 | 23:03 198

Precizări despre demisia din Consiliul Local Năvodari

Precizări despre demisia din Consiliul Local Năvodari

Medicul Laurenţiu Bădescu a decis să se dedice carierei profesionale, întrucât, spune el, “din acestă poziţie de medic practicant pot ajuta mai mult comunitatea din Năvodari”. Medicul susţine pe o reţea de socializare că medicina este o profesie fără culoare politică şi nu este interesat de culoarea politică a pacientului. El şi-a dat demisia de onoare din funcţia de consilier local şi membru PSD Năvodari şi a cerut consilierilor locali şi viceprimarului Florin Chelaru să-i urmeze exemplul, iar parlamentarilor le-a solicitat să modifice legea administraţiei publice locale, în sensul dizolvării de îndată a consiliilor locale şi judeţene. “Demersul meu a provocat discuţii contradictorii în spatilul public, de aceea doresc să vin cu următoarele precizări: adevăratul motiv al demisiei este sentimentul de insatisfacţie legat de nerealizarea proiectului referitor la o unitate sanitară şi lipsa de perspectivă în realizarea acestui proiect; mă voi dedica carierei profesionale, întrucit consider că din acestă poziţie de medic practicant pot ajuta mai mult comunitatea; referitor la afirmaţiile că aş viza înscrierea într-un alt partid, susţin că această afirmaţie este total nefondată – nu mai sunt interesat de viaţa politică; medicina este o profesie fără culoare politică, de aceea niciodată nu am fost interesat şi nu sunt interesat de culoarea politică a pacientului; în viitor, pentru orice proiect medical al administraţiei locale - indiferent ce culoare politică va avea, voi ajuta necondiţionat pentru a se finaliza. Viaţa unui om este mai presus de orice activitate, decizie politică", menţionează medicul pe o reţea de socializare”, a precizat dr. Bădescu.

Alexandra VASILE

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/exclusiv-medicul-badescu-si-a-dat-demisia-de-onoare-din-functia-de-consilier-local-si-membru-psd-navodari-apelez-la-demnitate-decenta-si-cer-public-demisia-viceprimarului-florin-chelaru-205555/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212