REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Medicul de gardă de la Spitalul Municipal Fetești, bătut de un pacient nervos

Medicul de gardă de la Spitalul Municipal Fetești, bătut de un pacient nervos

Replica API 24 august 2022 | 00:00 3004

Un medic pneumolog al Spitalului Municipal "Anghel Saligny" Fetești, a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sfântu Apostol Andrei" Constanța, după ce a fost bătută de un pacient.

Un pacient în vârstă de 27 de ani care a mers seara trecută cu o entorsă la picior s-a enervat, după ce medicul de gardă i-a spus că nu poate să îi facă radiografie în acel moment, pentru că nu era nimeni la radiologie. Medicul i-a spus să vină a doua zi pentru investigații suplimentare, moment în care tânărul s-a enervat, iar scandalul a degenerat.

Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată de un asistent medical, din cadrul Spitalului Municipal Fetești, cu privire la faptul că medicul de gardă ar fi fost agresat de un pacient.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la Camera de Gardă s-a prezentat un bărbat în vârstă de 27 de ani, care în urma unei consultații medicale ar fi devenit agresiv cu medicul de gardă, o femeie în vârstă de 31 de ani.

"În noaptea de marți spre miercuri, 23/24 august a.c., s-a prezentat un cetățean de etnie romă din oraș care acuza dureri la un picior. În urma consultației, medicul i-a recomandat să se adreseze unei alte unități medicale pentru efectuarea unei radiografii la membrul cu probleme. Decizia a fost luată având în vedere faptul că Laboratorul de Radiologie al Spitalului Fetești nu avea program de lucru la ora la care pacientul a ajuns la spital. Recomandarea medicului l-a scos din sărite, bărbatul lovind-o pe Ioana Costandache cu pumnii în zona feței. Asistentele au sunat la 112 și au cerut ajutorul polițiștilor. Oamenii legii au venit și au constatat incidentul, deschizând un dosar penal", scrie independentonline.ro, citează antena3.ro.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E vina politicienilor ca lasa acces neingradit tuturor . Afara, cei care nu cotizeaza la CAS, platesc serviciile medicale. Si, dc nu era de etnie, nu reactiona asa. Entorsa nu o facuse la 4 dimineata si putea astepta . Voi vreti cate un spital judetean cu toate specialitatile 24 din 24 in fiecare catun! Unde naiba ati auzit voi de asta?
0
0
..nimeni nu doarme in spital..toti se...0dihnesc...adica sunt...obositi...dar obositi...rau...
2
0
si cine e de vina ma Ioane ??? pacientul ??????? daca nu era de etnie, se gasea radiolog sau cum ???
0
0
medici fripturisti! acum 2 ani sotia insarcinata a avut nevoie de nefrolog. Ghinionul a facut ca au apucat o durerile vineri seara. Mers la urgente, nefrologul inexistent! ne a dat asistenta numarul ca sotia era panicata ca pierde sarcina, l am sunat si dobitocul care castiga 25 000 lei m a anuntat ca nu munceste in weekend! evident ca a venit luni la 16, desi programul lui incepea la 07 00! astia nu merita nici bagati in seama, sunt ahtiati dupa bani!
0
0
Si e vina dr ca spitalul nu are radiolog noaptea? In judetul Constanta nu exista radiolog dupa ora 19.00 decat la judetean. Cu putin noroc gasesti un tehnician care iti poate face radiografie,dar nu o interpreteaza doar la mangalia si la militar. In rest, nu exista medic radiolog. In plus, o entorsa sau chiar si o fractura pot astepta pana dimineata. Daca in romania ar plati toti asigurari medicale sau s-ar introduce coplata pt cei care vin la urgenta fara a fi urgenta, asa cum e in tarile civilizate, toti ar avea de castigat, in special pacientii cu urgente. Voi credeti ca cixxxa platea CAS?
1
0
medic nu exista, bine ca exista salarii de 30.000 lei, nu va este rusine unul munceste pe 3000 lei si altul de 10 ori mai mult si nici nu e de gasit?de aia tinerii pleaca din tara, egalizati salariile ca asa o sa se intample altfel
1
0
Are dreptate omul te duci la spital si astia dorm.cum sa nu existe intr un spital si radiolog pai pana se face dimineata moare omul. Te duci la spital sa te trimita in alta parte.daca venea un om accidentat pe targa ce facea acel om. Murea ca nu are cine sa i faca radiografia
1
0
conducerea politiei Fetesti este un fost tablagiu gheorghe Lucian totul este intr o degringolada.Acest fost tablagiu circula cu masina proprietate cu cel putin 100 km la a ora prin municipiu cand este restrictionat la 50.Si sora lui ia luat exemplu de mari mahari ai orasului
1
0
sa muriti bineee,
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108