REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Medicul Octavian UNC, INTERNAT în spital, în stare GRAVĂ

Medicul Octavian UNC, INTERNAT în spital, în stare GRAVĂ

Replica API 24 octombrie 2020 | 09:29 18516

Dr. Octavian Dumitru Unc, profesor universitar, medic chirurg, se află internat în spital, în stare gravă.

Colegii profesorului spun că rudele ar fi cerut transferul la București. Potrivit unor surse, acesta ar avea COVID 19. Colegii medicului nu au confirmat, dar nici nu au infirmat că ar fi contactat temutul virus.

Octavian Unc

Colegii medicului nu au confirmat, dar nici nu au infirmat că ar fi contactat temutul virus.

Apropiații medicului sunt alături de el și se roagă să revină acasă, sănătos.

"Profu’ Unc trece acum prin momente dificile. Haideți toți, fiecare după cum putem, să ne rugăm împreună în această seară. 5 minute, între 00:00 - 00:05, pentru noi nu sunt multe, dar pentru dânsul sigur vor reprezenta mult! Dumnezeu să-i dea multă sănătate!", se arată într-o postate de pe pagina de Facebook a medicului Unc.

Și colectivul Replica de Constanța îi transmite sănătate multă!

Dr. Octavian Dumitru Unc este cadru didactic la Facultatea de Medicină din cadrul Universității „Ovidius” încă de la înființare, din 1990. A avut în formarea didactică până acum peste 4.000 de studenți și rezidenți, care au ajuns medici în țară și pe toate meridianele și paralele lumii.

Update

Dr. Octavian Dumitru Unc, profesor universitar, medic chirurg, internat în spital, în stare gravă, a decedat în noaptea de vineri spre sâmbătă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astia care tot zic pe aici sa nu spurcam memoria sunteti sigur doctori care ii pupati curul la mosu asta cand traia. vreiti respect? uite ca ati facut atata rau ca nu va mai respecta lumea si incetati sa bagati pumnul in gura, ca respectul fortat nu merge. lacomilor!
4
6
Drum bun, Dr.Unc ! Nu din cauza Dumneavoastra e lumea cum e. Sistemul medical trebuie refacut. Valoarea medicala trebuie sa coste mult. Distrusii dintre medici sau dintre pacienti trebuie sa aiba de-a face doar unii cu altii. Esti excelent si bun de ceva, te trateaza un medic excelent, cu o asigurare de malpraxis pe masura. Esti distrus, te va trata o coafeza. Incheiem astfel orice discutii cu spagi si alte gunoaie. Excelenta NU TREBUIE sa fie la indemana tuturor, pentru ca nu vor sti cu ce-au de-a face. Asa cum un somer bun de nimic n-are ce cauta intr-un hotel de 5 stele. Si cu asta basta.
5
6
Cand primiti comentarii care nu va convin, imediat stergeti mesajul. Acum lasati toti nenorocitii sa spurce memoria unui om...
16
5
Purtati masca si determinati si pe altii sa o faca
13
7
inca o data se dovedeste ca trenul spre Bucuresti este cea mai buna optiune pentru constanteni cand se imbolnavesc, in locul tratamentului prescris de filfizonul dr. grasa sau a altor medici spagari din spitalul Cta... idiotul ala de fost pres cons judetean uns pe par cu ulei de gatit, tzutzuianu , chipurile isi facuse birou in spital sa mearga treaba mai bine... cat despre decedat , acesta era in topul celor mai bogati indivizi din oras , fara insa sa apara in topul Forbes Ro... ce feste iti joaca viata uneori !
13
6
Inca de la ora 8.58 cineva a scris ca doctorul a murit,daca aveti putin respect pentru sufletul lui reactualizati articolul asta.
14
7
Deci virusu si-a bagat pula-n rugaciunile si bisericile voastre si l-a luat.Eminetul medic ar fi trait daca ar fi existat medicamente,rugaciunile fiind bune de sters curul de cacat.
10
22
Auzi ba sper sa ajungi acolo unde ai mutilat-o pe viata pe D-na Tusa Maria si pe altii kileriti de tine.Nici mort nu te-a pedepsit Dzeu pentru toate crimele tale.Crime dovedite cu acte.
8
14
Cum de lasati unele mizerii de comentarii? Stergeti oligofreniile scrise de cretini
14
11
scoala-te, fa, MP, ca iei salar' dejeaba, intre timp profesorul Unc a decedat. RIP!
14
6
sa-l ierte. S-a dus.
12
4
nu suntem saracii Europei , suntem sclavii ei , uni! dar te ai intrbat vreodata cu adevarat de ce ? Ai facut ceva bun,tu ca om s a fi multumit de tine?
6
11
Vaccinul antigripal intra in fabricatie cu un an inaintea sezonului gripal.Adica comenzile de fabricatie au fost facute anul trecut cand nu auzisei de Covid. Pana acum nu se vaccina lumea ,dar acum toti vor vaccin.Daca lumea se vaccina in numar mare anii trecuti acum exista vaccinul antigripal in cantitate mare
11
1
Intre timp, din pacate, a murit.
15
7
Daca au ajuns medici sa se roage la dumnezeu sa i insanatoseasca pe oameni, ne am dus dracu'
16
7
A murit ! Dumnezeu sa-l ierte !
17
4
Sa ne spuneti de ce nu se gasesc vaccinuri antigripale. Vreti sa ne treceti pe toti la Covid? Cred ca in cel mult o luna, o sa fim 80 la suta bolnavi de gripa sau covid...despre asta incercati sa faceti un reportaj ca lumea sa vada unde este buba. La farmacii, nu, la medicii de familie, nu...
11
12
Un medic bun dar cam spagar intru parvenire. Oricum, la Sf.Petru nu merge cu spaga.
13
14
pe cand si cu Rugina Sorin va face cunostinta cu Covid-19?
9
23
du-te draq cu dumnezeu ma-tii mareanoo
14
9
Are Dumnezeu grija!!
11
18
poti intelege cum o gandeste lumea, desi preotii cu a lor Zeu n au salva si nici NU O SA SALVEZE vreodata vreo viata, sunt pupati in cur te, sponsorizati cu bani publici fara numar si li se permite evaziunea fisscala in vazul tututor, culmea e ca ...sfintii sunt din lumea lor, a celor care, ma repet, nu ajuta omul in caz de boala, ei se ocupa doar cu adunatul banilor si cu minciunile trecutului iar piertele le iau cei care la viata lor au salvat de la moarte sigur cel putin o viata, domnul de fata poate mii dar prostia orbeste si nu degeaba suntem saracii EUropei.
16
21
Adunati de-o ultima spaga
13
45
Multa sanatate pentru medicul si omul Unc!
49
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212