REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Mie., 7 Iun. 2023
Anul XX Nr. 6387
16.6° Constanța Miercuri, 7 Iunie 2023 Anul XX Nr. 6387

Medvedev e sigur de victoria Rusiei: 'În spatele nostru este adevărul, iar în adevăr este victoria'

Medvedev e sigur de victoria Rusiei: 'În spatele nostru este adevărul, iar în adevăr este victoria'

Cristina BĂRBUCEANU 2 ianuarie 2023 | 00:00 124

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a precizat într-un discurs de Anul Nou că obiectivul în Ucraina - de a pune capăt actualului regim de la Kiev - va fi atins.

"Operațiunea militară specială (n. r.: cum numește Rusia invazia în Ucraina) se desfășoară de aproape un an. Ajută nu numai la apărarea dreptului oamenilor la limba, tradițiile și cultura lor maternă. Scopul său este de a pune capăt regimului nazist criminal de la Kiev, iar acest obiectiv va fi cu siguranță atins.

Nici anul care vine nu va fi ușor.

Dușmanii Rusiei vor continua să încerce să o rupă, să o aplece după voința lor, dar nu vor reuși. Am devenit mai puternici pentru că suntem în loc, pentru că în spatele nostru este adevărul, iar în adevăr este victoria. Victoria, care cu siguranță va fi a noastră", a subliniat vicepreședintele Consiliului de Securitate, pe canalul său de Telegram.

El a dat asigurări că totul se va face "pentru a ne asigura că viețile a milioane de locuitori ai țării noastre, noile sale teritorii sunt sigure și sigure, vom sta întotdeauna pe protecția drepturilor și libertăților poporului nostru, a limbii și culturii, credinței și speranțelor lor, asupra protejării prezentului și viitorului țării noastre natale", conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
24422204626
5/49
82039243840
joker
37324517292