REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Megan Fox, pusă la zid pe internet. Iubita lui Machine Gun Kelly este acuzată că nu are bani pentru o… lamă de ras

Megan Fox, pusă la zid pe internet. Iubita lui Machine Gun Kelly este acuzată că nu are bani pentru o… lamă de ras

Valentina CAMARA 26 noiembrie 2022 | 00:00 418

Lumea online-ul este vastă și nu are limite. Megan Fox a simțit asta pe propria piele după ce a ajuns în mijlocul unui debate pe Instagram. Vedeta a purtat o ținută îndrăzneață care a lăsat aproape totul la vedere. Și cum de ochiul curios al fanilor nu scapă nimic, Meg nu a făcut nici ea excepție.

Megan Fox și Machine Gun Kelly

Megan Fox și Machine Gun Kelly trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme. Cei doi se completează de minune și, pe zi ce trece, sunt din ce în ce mai îndrăgostiți. Porumbeii se susțin în tot ceea ce fac. Dar, de data asta, se pare că MGK nu a intervenit să-i ia apărarea partenerei sale.

Pentru cei care au pierdut evenimentul, în urmă cu câteva zile, Megan și iubitul ei și-au făcut apariția costumați precum personajele din jocul „The Legend of Zelda”. Transformarea a fost una extrem de reușită. Tocmai de aceea, vedeta se aștepta să primeasă numai laude din partea internauților. Ei bine, de data asta, se pare că jocul video a bătut realitatea, iar fanii lui Megan au fost intrigați de un alt aspect. Mai exact, de un detaliu care a scos-o din sărite pe iubita lui Machine.
Megan Fox și-a pus imediat haterii la punct

Nu mulți știu faptul că Megan Fox are un tatuaj destul de mare într-o zona unde numai iubitul ei îl poate admira. Ei bine, fusta albă pe care a purtat-o în timpul transformării nu a acoperit deloc acel desen permanent, iar fanii au început să o acuze că nu are bani pentru o lamă de ras. Megan este formă în ceea ce o privește, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și a dat replica răutăcioșilor.

„Te referi, cumva, la tatuajul meu? Îmi pare foarte rău că nu mai sunt pe lista preferatelor tale! Și eu care credeam că te vei căsători cu mine…”, a spus, ironică, iubita, potrivit zutv.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272