REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Megan Fox și iubitul, criticați pentru costumele de Halloween: „Vă bateți joc de creștinism“

Megan Fox și iubitul, criticați pentru costumele de Halloween: „Vă bateți joc de creștinism“

A.F. 2 noiembrie 2022 | 00:00 396

Starurile de peste Ocean s-au costumat de Halloween în ținute care mai de care mai provocatoare! Megan Fox (36 de ani) a fost cea care a șocat pe toată lumea. Ea și iubitul ei au avut costume cu motive religioase.

Megan Fox a vrut să iasă în evidență și s-a costumat într-o ținută super sexy, despre care se crede că ar înfățișa o măicuță porno. Vedeta a purtat un body negru și ciorapi din plasă, iar la gât a avut o...lesă! Actrița, care are o avere de 8 milioane de dolari, a fost aspru criticată de către fanii ei reștini pentru alegerea făcută. Iubitul ei, Machine Gun Kelly (32 de ani), a fost costumat în preot catolic și a plimbat-o pe Megan cu lesa.

„Aveți copii. Unde este exemplul? Respectul? Creștinismul nu este un costum. Nu este doar o simplă religie. Este o relație pe care o aveți cu Dumnezeu”, a scris un fan indignat, pe Instagram. Într-una dintre imagini, Megan Fox apare în genunchi în fața lui Machine Gun Kelly.

Tot în weekend, Megan Fox și MGK au mai fost costumați și în Pamela Anderson și Tommy Lee. Fanii nu au fost prea încântați, având în vedere că cei doi au avut o relație scandaloasă.

Kylie Jenner

Surorile Jenner au avut și ele costume interesante de Halloween, dar mai puțin controversate, ce-i drept. Milionara Kylie (25 de ani), care are o avere de 900 de milioane de dolari, s-a transformat în Elvira, stăpâna întunericului, iar sora ei, Kendall (26 de ani), a fost Jessie, un îndrăgit personaj din Toy Story.

Paris Hilton

Paris Hilton (41 de ani) a vrut să fie Sailor Moon anul acesta, cu un costum pe măsură. Moștenitoarea imperiului Hilton, care are o avere de 300 de milioane de dolari, a spus că personajul animat a fost idolul ei încă din copilărie, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272