REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
11.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Meghan Markle afirmă că discuţiile despre egalitatea de gen „nu pot avea loc fără bărbaţi“

Meghan Markle afirmă că discuţiile despre egalitatea de gen „nu pot avea loc fără bărbaţi“

Replica API 28 octombrie 2019 | 00:00 290

Meghan Markle

Soţia prinţului Harry, Meghan Markle, a declarat vineri, la summitul organizaţiei One Young World, că o discuţie despre egalitatea de gen şi emanciparea femeilor "nu poate avea loc fără bărbaţi", relatează Press Association.

Meghan s-a întâlnit vineri dimineaţă cu tineri ambasadori ai organizaţiei One Young World la Castelul Windsor pentru o discuţie cu privire la iniţiativele de îmbunătăţire a egalităţii de gen.

Ea a fost însoţită de soţul ei, prinţul Harry, fiind o surpriză pentru delegaţi.

Summitul One Young World este un forum global al tinerilor lideri, ce se desfăşoară timp de patru zile la Londra şi are drept scop să reunească 2.000 de tineri din peste 190 de ţări pentru a accelera impactul social.

Tineretul este una din cauzele cele mai dragi lui Meghan, care colaborează cu această organizaţie din 2014, înainte de a deveni membră a familiei regale britanice.

Participanţii de vineri - care au reprezentat organizaţii din ţări precum Africa de Sud, Nigeria, Irak, Malawi şi Bangladesh - şi-au împărtăşit realizările personale şi cele mai bune practici care i-au ajutat să depăşească provocări şi obstacole complexe.

La începutul discuţiilor, Meghan, aşezată lângă soţul ei, a declarat: "Cred că ştim cu toţii că One Young World este foarte important pentru mine de câţiva ani şi acum, că sunt vicepreşedinte al QCT (Queen's Commonwealth Trust), pur şi simplu este combinaţia perfectă".

"Ceea ce eşti capabil să faci în mod independent este incredibil, însă intenţia noastră astăzi este să încercăm să creăm un grup de lucru pentru a vedea ceea ce putem face în cadrul comunităţilor noastre şi apoi să folosim aceste cunoştinţe pentru a le aplica la orice se întâmplă în toate aceste alte comunităţi", a mai spus Meghan Markle.

"În ceea ce priveşte egalitatea de gen, şi este ceea ce susţin de mult timp, cred că discuţia nu poate avea loc fără ca bărbaţii să facă parte din ea", a mai spus ea.

"Deci, din acest motiv, a avut sens să-l lăsăm pe el (pe Harry) să ni se alăture astăzi. Aşadar, vă mulţumesc că l-aţi lăsat să participe fără să fi fost invitat", a adăugat ducesa de Sussex. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272