REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Mel Gibson neagă acuzaţiile de antisemitism şi homofobie formulate împotriva sa de Winona Ryder

Mel Gibson neagă acuzaţiile de antisemitism şi homofobie formulate împotriva sa de Winona Ryder

Replica API 25 iunie 2020 | 00:00 1015

Mel Gibson a reacţionat după declaraţiile explozive făcute de actriţa Winona Ryder, care a spus că actorul şi regizorul australian, premiat cu Oscar, a făcut remarci antisemite şi homofobe în timpul unei petreceri, informează variety.comm, citat de Agerpres.

Mel Gibson

Totodată, Mel Gibson a spus că Winona Ryder a minţit atunci când a relatat conversaţiile lor.

"Sunt afirmaţii 100% neadevărate. A minţit despre aceste lucruri în urmă cu un deceniu, când a vorbit cu presa, şi minte din nou şi acum", a declarat agentul de presă al starului de origine australiană.

Într-un interviu acordat recent pentru The Sunday Times, Winona Ryder l-a acuzat pe Mel Gibson că a făcut comentarii antisemite şi homofobe. Actriţa americană a făcut afirmaţii similare şi în trecut, inclusiv într-un articol publicat în 2010 în revista GQ.

"Eram la o petrecere aglomerată, alături de unul dintre bunii mei prieteni. Mel Gibson era acolo şi fuma trabuc, am început să vorbim împreună şi el l-a întrebat pe prietenul meu, care este gay: 'Stai puţin, acum voi lua SIDA?'. Apoi a venit vorba despre evrei, iar el a spus: 'doar nu eşti un şmecher scăpat din cuptor, nu-i aşa?'", a relatat vedeta americană.

Wynona Ryder a spus că Mel Gibson a încercat ulterior să îşi ceară scuze, însă agentul de presă al actorului Mel Gibson a negat acest lucru.

"A minţit spunând că el a încercat pe atunci să îşi ceară iertare faţă de ea. El însă a contactat-o, în urmă cu mulţi ani, pentru a o confrunta în legătură cu minciunile ei, dar ea a refuzat să stea de vorbă cu el", a precizat acelaşi agent de presă.

Mel Gibson a făcut o altă declaraţie antisemită, devenită între timp celebră după publicarea unui raport al Poliţiei americane. "Evreii sunt vinovaţi pentru toate războaiele din lume!", a spus Mel Gibson în 2006, în timp ce era arestat de un poliţist care îl reţinuse pentru conducerea automobilului sub influenţa alcoolului.

Mel Gibson a folosit insulte rasiste şi în timpul unei dispute cu fosta sa iubită Oksana Grigorieva, iar o înregistrare audio a acelei conversaţii a fost publicată în 2010 de RadarOnline.

Deşi a dispărut pentru o vreme de pe lista actorilor de prim rang de la Hollywood, Mel Gibson şi-a refăcut apoi cariera profesională. Artistul a fost nominalizat la Oscar în 2017 pentru regia filmului "Hacksaw Ridge" şi a jucat în acelaşi an în comedia de succes "Daddy's Home 2".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212