REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Melania Trump, jignită de o mare actriţă: „O imigrantă ilegală proastă, care n-a învăţat nici acum engleza!“

Melania Trump, jignită de o mare actriţă: „O imigrantă ilegală proastă, care n-a învăţat nici acum engleza!“

Replica API 29 august 2020 | 00:00 1499

Nu toţi au fost fani ai discursului ei de la Convenţia Republicană, acolo unde Melania a susţinut candidatura soţului ei, Donald Trump.

Donald şi Melania Trump

Foto: Profimedia

Dacă unii internauţi i-au apreciat eleganţa şi felul deschis în care a vorbit, alţii, care poartă chiar nume celebre, au luat-o în râs pe Prima Doamnă de origine slovenă, din cauza dificultăţii cu care aceasta continuă să se exprime în limba engleză, scrie okmagazine.ro.

Este vorba despre actriţa şi cântăreaţa Bette Midler, în vârstă de 74 de ani, care a fost acuzată de rasism după ce a postat pe Twitter următoarea frază jignitoare la adresa Melaniei: O, Doamne. Încă nu ştie să vorbească engleza. O mare plictiseală. Ştie câteva cuvinte în câteva limbi străine. Luaţi-o de pe scenă pe imigranta aia ilegală!.

Bette Midler

Foto: Profimedia

Catalogată drept rasistă sau xenofobă din cauza faptului că a glumit pe seama accentului unei persoane de altă naţionalitate decât cea americană, Bette şi-a atras mai degrabă antipatia publicului prin această remarcă la adresa soţiei lui Donald Trump, care a obţinut cetăţenia în 2006.

Mulţi au considerat că nu este corect să fii un avocat al toleranţei, dar, în acelaşi timp, să jigneşti o persoană care a învăţat o limbă străină după ce a devenit adult, ceea ce este mult mai dificil decât dacă ar fi studiat această limbă la şcoală.

Evident că Bette şi-a retras postarea iniţială, fără să ceară scuze Primei Doamne, scriind doar că a greşit atunci când a ridiculizat accentul Melaniei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
evident jidana s aadaptat. asupt o si a ciripit limba ca doar cu aia a facut cariera. ai draq jidani. ne dau lectii pe unde ne prind.
4
2
daca nu era jidanca imputzita bette asta...
3
2
Bette Midler asta este chiar proasta,cum sa acuzi pe cineva ca este imigrant in U.S.A.,o tara formata din imigranti. Pai tu proasto imigranti au facut America mare si nu incep eu acum sa enumar marile valori ale omeniri nascute sau cu origini in alte tari care s-au afirmat in USA si au pus umarul la formarea Americi de astazi care este cea mai mare putere economica si militara a lumi.
3
2
O vaca batrana umflata cu sorici si slanina face glume pe seama unei femei frumoase si elegant, invidie si rautate
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272