REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Meleşcanu: Voi respecta decizia de retragere a sprijinului politic; nu există nicio vinovăţie

Meleşcanu: Voi respecta decizia de retragere a sprijinului politic; nu există nicio vinovăţie

Replica API 16 iulie 2019 | 02:24 451

Teodor Meleşcanu

Teodor Meleşcanu a transmis luni că va respecta decizia ALDE de a-i retrage sprijinul pentru mandatul de ministru de Externe, precizând că aşteaptă decizia de remaniere a premierului.

"Biroul Politic al ALDE a decis retragerea sprijinului politic pentru poziţia mea de ministru al Afacerilor Externe, în contextul percepţiei publice negative cu privire la modul de desfăşurare a alegerilor din străinătate pentru Parlamentul European. Bineînţeles că voi respecta decizia de retragere a sprijinului politic din partea Biroului Politic al ALDE şi aştept hotărârea de remaniere a doamnei prim-ministru", a scris Meleşcanu, pe Facebook.

El a adăugat că "nu există niciun fel de vinovăţie". "Subliniez că nu există niciun fel de vinovăţie, singurele aspecte pe care mi le asum fiind dublarea numărului secţiilor de votare şi respectarea prevederilor legale (Legea 33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European), care ar fi trebuit aduse la zi de către Parlament", a completat Meleşcanu.

ALDE a propus-o pe Ramona Mănescu pentru funcţia de ministru de Externe.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa se duca ma - ta , muistule !
3
2
Tataie ai aproape 80 de ani! Cat mai stai in carca romanilor ca-i omori la cat banet baga PSD-ul asta nenorocit in tine! Pensie speciala, plus pensie stat, plus salariu de ministru, plus salariu de profesor la SNSPA...Mai tine si matale regim ca sa traiesti mai mult si renunta la atata banet! Nu ti-ajunge un singur venit? cu cate guri mananci!!!
6
2
peste tot acelasi text . Da - i ma - tii la muie ca nu te - a batut sa inveti carte , golanule ! Ce te fute grija de altii , vezi-ti de saracia ta , si de curva de la usa !
3
9
Multa...multa...Mu1e la PSD care prin OUG a dat acum alte PENSII SPECIALE si pentru primari, viceprimari si presedinti de CJ. La toti astia care le mana oile la usa sa-i voteze pe ei parlamentari, lupi imbracati in strai de oaie. Asa a inteles PSD sa se comporte dupa avertismentul Romanilor din 26 Mai. Tot Hotie si bataie de joc!!! Romanii nu uita, si la urmatoarele alegeri PSD o sa aibe soarta lui ALDEtariceanu! 4%.
9
3
am parcat . miau saltat masina. dar e un abuz. AM MAI AUZIT-O
4
0
Urechiatule, retrage-te si du-te langa nevasta ta, la Bellu ! Si sa fii bagat la etajul - 3, sa fim siguri ca nu mai ai niciun contact cu lumea de la suprafata.
8
2
pai nu-i normal,jegosule! ai supt la 2 oranduiri! dute cu Dumnezeu! panarama ce esti!
6
2
conserva asta kgb-ista trebuie sa crape inainte sa manace pensiile speciale ca re vreo 3 .ce mamadracu face hodorogul cu atitia bani ca e aproape leguma
7
1
Manca pensia a 55 de pensionari pe Luna si lasa-ne
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102