REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Melodia 'Sausage Rolls For Everyone' s-a clasat pe primul loc în topul britanic de Crăciun

Melodia 'Sausage Rolls For Everyone' s-a clasat pe primul loc în topul britanic de Crăciun

Replica API 29 decembrie 2021 | 00:00 730

Melodia „Sausage Rolls For Everyone”, versiune a colaborării dintre Ed Sheeran şi Elton John, s-a clasat pe primul loc în topul britanic de Crăciun, fiind a patra reuşită consecutivă a duo-ului caritabil LadBaby, conform news.ro, citată de stiripesurse.ro.

LadBaby a depăşit acum The Beatles şi Spice Girls ca artist cu cele mai multe clasări consecutive pe primul loc de Crăciun.

Mark şi Roxanne Hoyle cântă anual, în preajma sărbătorilor, pentru a strânge donaţii în sprijinul Trussell Trust.

„Înseamnă atât de mult pentru noi şi mulţumim foarte mult pentru susţinerea, optimismul şi dragostea care ne-au fost arătate în ultimele săptămâni, în ultimii patru ani”, au spus ei, citează BBC.

Cuplul din Nottinghamshire a ajuns prima dată în fruntea clasamentului în 2018, cu „We Built This City”, cover al melodiei din 1985 a grupului Starship. Au urmat „I Love Sausage Rolls”, versiunea lor pentru piesa „I Love Rock 'n' Roll” - The Arrows / Joan Jett, şi, anul trecut, „Don't Stop Me Eatin'”, după melodia „Don't Stop Believin'” a grupului Journey.

Cântecul lor de anul acesta a fost tot un cover, dar realizat într-o altă manieră. Ed Sheeran şi Elton John li s-au alăturat celor doi pentru a transforma „Merry Christmas”, melodie ce a fost lansată în urmă cu trei săptămâni.

Superstarurile au apărut şi în videoclipul „Sausage Rolls For Everyone”, iar Sheeran a ajutat împreună cu soţii Hoyle la împărţirea de alimente în Suffolk săptămâna aceasta.

„Merry Christmas” s-a aflat săptămâna trecută pe primul loc în topul britanic al single-urilor, iar acum a fost devansată de cover-ul caritabil.

Sheeran şi John au anunţat că orice venit de pe urma cântecului de Crăciun va fi împărţit între Suffolk Music Foundation a lui Sheeran şi The Elton John Aids Foundation.

Înainte ca soţii Hoyle să domine clasamentul, Ed Sheeran a fost No.1 de Crăciun, în 2017, cu „Perfect”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468