REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Melody Thomas Scott, din „Tânăr şi neliniştit“, abuzată sexual în copilărie: „N-am trăit viaţa unei fetiţe normale”

Melody Thomas Scott, din „Tânăr şi neliniştit“, abuzată sexual în copilărie: „N-am trăit viaţa unei fetiţe normale”

Replica API 10 august 2020 | 19:31 1427

Cea care a interpretat-o pe Nikki Newman timp de 41 de ani pe micul ecran, în producţia TV de mare succes Tânăr şi neliniştit, recunoaşte că n-a dus o viaţă normală în spatele camerelor de filmat. Nici pe departe la fel de frumoasă ca cea a personajului care i-a adus notorietatea...

Melody Thomas Scott

Actriţa de 64 de ani, din The Young and the Restless, a vorbit despre trauma pe care a suferit-o în primii ani de viaţă. Melody a dezvăluit că a fost victima unui abuz sexual care a durat ani întregi. Vedeta a declarat că a încercat să treacă peste suferinţa îndurată pas cu pas, cu ajutorul meditaţiei şi a terapiei. Thomas Scott a făcut mărturisirile surprinzătoare în turneul de promovare a noii ei cărţi, Always Young & Restless: My Life On and Off America’s #1 Daytime Drama.

„Sunt sigură că oamenii vor fi şocaţi să afle că am un asemenea trecut”, a dezvăluit nominalizata la premiile Emmy despre trauma sa din copilărie. „Publicul m-a văzut în sufrageria lui zi de zi, timp de 41 de ani, şi crede că trăiesc ca Nikki Newman şi că viaţa mea e perfectă.”

Motivul mărturisirilor

Explicând decizia ei de-a face cunoscută o asemenea parte dureroasă din viaţa ei, actriţa a declarat: „Cred că va fi avea un impact asupra oamenilor cu atât mai mare cu cât îşi vor da şi oamenii seama că asemenea lucruri li se pot întâmpla oricui. Chiar şi acum eu zic că sunt vindecată, cred că am trecut, în sfârşit, peste trumă, însă nu te părăseşte niciodată”, a adăugat vedeta care şi-a început cariera actoricească la numai 3 ani.

În ciuda faptului că a crescut într-un mediu complet haotic, care a permis asemenea abuz să se întâmple din partea bunicii ei, Melody spune că a fost dintotdeauna foarte puternică, o luptătoare în fiecare sens al cuvântului.

„Nu există o soluţie rapidă la aşa ceva, dar sper ca povestea mea să le deschidă altora uşile spre vindecare”, a continuat actriţa de 64 de ani.

Amintiri dureroase

„Trăiam o viaţă neobişnuită în casa părintească, eram chiar conştientă de faptul că nu duceam viaţa unei fetiţe normale, dar puteam, în acelaşi timp, să merg pe platoul de filmare şi să joc personajul unei fetiţe normale. Iar acest lucru a fost totul pentru mine, m-a salvat!”

“Întreaga echipă se purta atât de frumos cu mine în timp ce eu nu aveam parte de aşa ceva acasă, aşa că a fost o adevărată binecuvântare pentru mine acest lucru”, a conchis vedeta.

Melody este căsătorită cu Edward Scott încă din 1985, soţul ei fiind cel care a ajutat-o să treacă peste suferinţa îndurată la vârste fragede.

Actriţa îşi va lansa cartea Always Young & Restless: My Life On and Off America’s #1 Daytime Drama pe 18 august 2020, scrie okmagazine.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toate hoastele care nu mai au succes la barbati fiindca nu mai au cu ce isi aduc aminte ca au fost molestate sau agresate cand erau tinerele?! pai si pana acum de ce ai tacut?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920