REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Membrii AEC au ales 4 noi reprezentanți! Biroul de Conducere este acum complet

Membrii AEC au ales 4 noi reprezentanți! Biroul de Conducere este acum complet

Replica API 7 ianuarie 2020 | 02:55 473

Membrii AEC s-au reunit în cadrul ședinței Adunării Generale, pentru a alege 4 noi elevi care să îi reprezinte în acest an. Ca urmare a alegerilor, au fost ocupate toate posturile vacante din cadrul Biroului de Conducere.

Astfel, noua componență a Biroului de Conducere este următoarea: Andrei-Mihai Tănase, clasa a XI-a la Colegiul Național „Mihai Eminescu” – președinte, Ariana Cartoafă, clasa a IX-a la Colegiul Național „Mihai Eminescu” – vicepreședinte, Andreea-Augustina Constantin, clasa a X-a la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” – vicepreședinte, Ariana Dudună, clasa a VIII-a la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” – vicepreședinte, Ema-Lucia Ludvig, clasa a X-a la Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu” – vicepreședinte, Andreea-Sabina Spătariu, clasa a XI-a la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” – vicepreședinte și Roxana-Ioana Șerban, clasa a XII-a la Liceul Teoretic „Traian” – vicepreședinte.

Cele 4 membre noi ale Biroului de Conducere și-au exprimat în cadrul Adunării Generale o serie de măsuri pe care vor să le implementeze odată ajunse pe mandat: „Faptul că am fost aleasă vicepreședinte AEC reprezintă un mare pas pentru mine. Pe viitor, îmi doresc sa crească reprezentativitatea asociatiei prin consultarea cu elevi din învățământul special, învățământul confesional și învățământul militar.” – Ariana Dudună, vicepreședinte AEC. „A fi aleasă în funcția de vicepreședinte în Asociația Elevilor din Constanța reprezintă o deosebită oportunitate de a constribui la dezvoltarea interna a organizatiei, dar și de a lua parte la schimbarea sistemului de învățământ în mai bine.” – Ariana Cartoafă, vicepreședinte AEC

„Sunt bucuros că am reușit să completăm echipa, dar mai ales că a fost completată cu 4 colege de-ale mele pe care personal le consider foarte competente și cu idei foarte bune. Alături și de colegele mele mai vechi, Sabina și Roxana, vom reuși să reprezentăm cât mai bine elevii din întreg județul, sunt sigur de acest lucru.” – Andrei-Mihai Tănase, președinte AEC.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212