REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Membru al echipei de filmare de la serialul 'Lege și ordine: Crimă organizată', împușcat mortal pe platoul de filmare

Membru al echipei de filmare de la serialul 'Lege și ordine: Crimă organizată', împușcat mortal pe platoul de filmare

Replica API 22 iulie 2022 | 00:00 567

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, membru al echipei de filmare de la serialul Lege și Ordine, a fost împușcat mortal de o persoană neidentificată în timp ce se afla pe platoul din Brooklyn. Incidentul s-a produs marți, potrivit The Guardian.

Un membru al echipei de la Lege şi Ordine: Crimă Organizată a fost ucis în timp ce lucra în apropierea platoului de filmare din New York.

Johnny Pizarro, în vârstă de 31 de ani, din Queens, stătea în mașina sa în cartierul Greenpoint din Brooklyn, când o persoană neidentificată s-a apropiat de mașină, a deschis portiera și l-a împușcat în gât și în cap. Nu a fost făcută nicio arestare și nu se știe dacă cei doi aveau o legătură, citează stiripesurse.ro.

Victima a fost dusă la un spital local, unde a fost declarat decesul.

„Am fost teribil de întristați și șocați să aflăm că unul dintre membrii echipei noastre a fost victima unei crime în această dimineață și a murit în urma acesteia. Colaborăm cu forțele de ordine locale în timp ce acestea continuă să investigheze. Inimile noastre sunt alături de familia și prietenii săi și vă rugăm să le respectați intimitatea în această perioadă", au declarat într-un comunicat NBC și producătorul Universal Television.

Potrivit forțelor de ordine, încă nu este clar dacă Pizarro a fost împușcat pe platoul de filmare propriu-zis sau dacă filmările ar fi trebuit să aibă loc la locul împușcăturilor, a relatat Deadline.

Și Biroul primarului orașului New York, Eric Adams, a prezentat condoleanțe.

„Siguranța tuturor newyorkezilor este prioritatea noastră principală. Oferim cele mai profunde condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor victimei în aceste momente dificile și vom lucra cu sârguință pentru a-l aduce pe suspect în fața justiției și pentru a opri valul de violență armată la care asistăm", a declarat Fabien Levy, secretarul de presă al primarului, pentru Deadline.

Lege şi Ordine: Crimă Organizată va fi difuzat în toamnă în cel de-al treilea sezon. Este unul dintre cele trei seriale Lege și Ordine filmate în New York pentru NBC.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272