Meniu de sărbătoare pentru pacienţii din Spitalul Judeţean şi Boli Infecţioase
Meniu de sărbătoare pentru pacienţii din Spitalul Judeţean şi Boli Infecţioase
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestPreparate delicioase, sfinţite de preoţi
Preparate delicioase, sfinţite de preoţi
Pacienţii internaţi în spitalele Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) "Sf. Apostol Andrei" şi Clinic de Boli Infecţioase din Constanţa au avut parte de un meniu de sărbătoare, cu ocazia sărbătorii de Rusalii. Ca în fiecare an, administratorul societăţii Arimex Comexim 2000, care distribuie hrana bolnavilor din cele două spitale, Petre Preda, a anunţat că şi de această dată a pregătit pacienţilor preparate delicioase, care au fost servite după ce au fost sfinţite de preoţii Gigi Cristea, Mircea Ştefan şi Petre Toma. Duminică, în prima zi de Rusalii, bolnavii au servit, dimineaţa: salam, ou fiert, şuncă presată, gem, brânză de vaci şi telemea; la prânz, au fost serviţi cu ciorbă ţărănească de purcel şi friptură de porc la tavă cu piure de cartofi, friptură de văcuţă la cuptor şi piureu de cartofi, friptură de pui la tavă cu cartofi gratinaţi, supă ţărănească de văcuţă, supă de pasăre ţărănească, paste cu sos de roşii şi seara - mămăliguiţă telemea cu smântână, iar ca desert, portocale. A doua zi de Rusalii, bolnavii au avut parte tot de un meniu de sărbătoare: musaca de dovlecei cu carne, pilaf cu legume şi friptură de pui la cuptor, supă de pui a la grec, supă de roşii cu fidea, prăjitură cu mere şi piersici.
Mirela Sorina PASCAL
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News