REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Meniu special de Paște pentru pacienţii din spitalele din Constanța

Meniu special de Paște pentru pacienţii din spitalele din Constanța

Replica API 3 mai 2021 | 23:35 915

Şi anul acesta, bolnavii internați în spitalele din Constanţa vor avea parte, în prima zi de Paşte, de o masă specială.

Ouăle roşii, cozonacul, drobul vor fi nelipsite din meniu, anunță Arimex Comexim 2000 SRL, societatea care prepară și distribuie mâncarea pentru bolnavii internați în spitalele din Constanța.

La micul dejun, pacienții vor servi ceai Lipton cu lămâie, unt, ou fiert roșu, telemea de vacă, caș de vacă, urdă, cașcaval, drob de miel, ceapă verde, ridiche, brânză de vaci, miere.

La supliment, vor servi biscuiți, lapte dulce, iaurt natural, iaurt cu căpșuni, budincă de caramel, budincă de ciocolată, pască cu brânză de vaci și stafide.

La prânz se vor delecta cu borș de miel dres cu smântână, ciorbă de miel cu leuștean și ceapă verde, supă de spanac cu fulgi de ou, supă de curcan cu tăieței, friptură de miel în sos de vin cu stufat, friptură de berbecuț la cuptor cu piure de cartofi, piept de curcan la tavă în sos de roșii cu piure de cartofi, piept de pui la tavă și cartofi cu rozmarin la cuptor, cartofi cu rozmarin la cuptor și cu brânză de vaci, trunchi de pește la tavă cu lămâie și cartofi natur, piept de pui la cuptor cu piure de cartofi. La felul doi se vor servi și salată de varza albă cu morcov și lămâie, salată de castraveți cornichon murați, salată de sfeclă roșie, salată de murături asortate sau salată de ardei kapia.

Desertul va fi compus din cozonac cu nucă, cacao, rahat și stafide, mere coapte, mere, banane și portocale.

La cină pacienții vor servi piept de pui la cuptor pe pat de cartofi gratinați cu brânză brie și creamy blue, pulpe de pui la tavă și cartofi gratinați, friptură de pui la cuptor cu mămăliguță și mujdei de usturoi, mămăliguță cu brânză de vaci și smântână, mămăliguță cu brânză telemea și smântână și ceai Lipton cu lămâie.

„Sfintele Paști ca o mărturie vie, clară și completă a Jertfei și Învierii Domnului Iisus Hristos, au ajuns la toți pacienții care nu au putut merge la Slujba de Inviere. Angajatii societății Arimex Comexim 2000 SRL, au pregatit din 100 de paini paini, Sfanta Anafura care a fost binecuvintată si sfințită, în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, de preotul Cristea Gigi, parohul Capelei Sfantul Mare Mucenic si Tămăduitor Pantelimon.

„De Paște, și cei mici vor avea parte de surprize - salariații societății Arimex Comexim 2000 vor lua chipul Iepurasului care va împărți tuturor copiilor internați dulciuri și fructe, creioane colorate și cărți de desenat, prin care micuții îl vor descoperi pe prietenul Iisus și, colorând, vor afla despre viața, moartea și învierea Sa“, a transmis Arimex Comexim 2000 SRL.

Cu speranță de îmbunătătire si înnoire spirituală a vieţii, de îmbogăţire în fapte bune, în lumina şi pacea sărbătorii Sfintelor Paşti, când Învierea Domnului Iisus Hristos revarsă peste oameni bogăţia iubirii lui Dumnezeu Cel Multmilostiv, când Dumnezeu coboară în suflet, iar sufletul urcă la Dumnezeu“, cu pioşenie, înălţăm lampioane de rugi, pentru sănătatea, succesul, pacea şi mântuirea tuturor pacienților internați și a tuturor semenilor noștri.

Multumim din nou echipelor Delaco Distribution SRL , Dobrogea SA , Selgros Cash &Carry, Smithfield Prod SRL pentru grija si sprijinul permanent acordat în îmbunătătirea meniurilor pacienților internați.“ a transmis Draghici Virgil administratorul SC ARIMEX COMEXIM 2000 SRL.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369