REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Mesaj către consilierii din Mangalia, de la un cetăţean disperat de frig: "Vă dau foc şi mă încălzesc cu voi"

Mesaj către consilierii din Mangalia, de la un cetăţean disperat de frig: "Vă dau foc şi mă încălzesc cu voi"

Replica API 21 februarie 2012 | 00:00 70

Articolele referitoare la situaţia din Mangalia - lipsa furnizării agentului termic, şedinţele convocate pe bandă rulantă, sondaje, puncte de vedere ale politicienilor - suscită un interes deosebit, mangalioţii dându-şi frâu liber comentariilor, atât pe site-ul Replica, dar şi pe blogul consilierului PNL Lucian Vişa. Zilele acestea, un comentariu ne-a atras atenţia în mod deosebit. Deşi seamănă a ameninţare la adresa consilierului mai-sus menţionat, nu putem să nu remarcăm, totuşi, umorul... negru al celui care a comentat, asta ca să nu mai pomenim disperarea că nu există căldură în apartamente ori apă caldă! Redăm comentariul, cu menţiunea că eliminăm din text înjurăturile: "Vişo nu ieşi pe stradă (...) şi sorin andrei vă rup botu' o să ardeţi vreau caldură şi apă caldă vă dau foc şi o să mă încălzesc cu voi (...)".

Iată şi alte comentarii, culese tot de pe blogul consilierului Vişa:

"saracu filiMoney, daca ar fi fost un individ corect [ha,ha - auzi ce pretentii am! - consiler la Mangalia corect?] ar fi putut sa-si permita

sa aiba sange in instalatie si sa-i adune pe toti si sa-i convinga sa voteze in interesul cetatenilor.

dar....de unde! e vreunul pe acolo care nu a semnat sau nu a votat ceva stramb de cand e consilier? e vreunul care nu a furat?

visa o sa zica - pai eu nu, eu doar de doi ani pe-aicea.... da mai trogloditule, dar inainte de asta? mai demuuult? mai tii minte?

mama voastra de hoti ordinari! la puscarie cu voi! cu toti!"

"Nesimtitilor! Mai aveti vreo suta de zile si v-ati lins pe bot! Miram-as sa mai aveti tupeu sa mai apareti pe vreo lista ca va luati o mare m***!

Asa cardasie de nemernici nu am crezut ca pot sa vad, dar uite ca voi aveti o lacomie iesita din comun si o frica in oase care o sa va puna capac.

Primul lucru care o sa se intample cand nu o sa mai fiti alesi, o sa fie o mare surpriza. Da, o sa ramaneti in fundu gol. Cum? Simplu bai netotilor.

Cu legea intr-o mana si cu fiscul in cealalta bai neavenitilor si nesimtitilor".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212