REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

MESAJ DE CONDOLEANȚE în urma morții judecătoarei Mihaela Șerban. „Un OM DEVOTAT și DE ÎNCREDERE”

MESAJ DE CONDOLEANȚE în urma morții judecătoarei Mihaela Șerban. „Un OM DEVOTAT și DE ÎNCREDERE”

Replica API 25 martie 2019 | 03:53 854

Magistrații Curții de Apel Constanța deplâng trecerea în neființă a colegei lor, Mihaela Șerban, care s-a stins din viață în urma unui teribil accident rutier, care a avut loc, sâmbătă după-amiază, 23 martie a.c., în zona centrală a municipiului Constanța.

„Colectivul Curții de Apel Constanța a primit cu profund regret vestea încetării din viață a colegei noastre judecător Mihaela Șerban, în urma unui accident ce a avut loc în data de 23 martie 2019. Colegă apropiată, aceasta s-a dedicat profesiei de judecător timp de peste 20 de ani, fiind o persoană optimistă, cu un caracter puternic, un om devotat și de încredere. Toți cei care au avut bucuria de a lucra cu ea îi vor purta o neștearsă amintire. Pe această cale transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, este mesajul transmis de colegii judecătoarei.

De asemenea, numeroase persoane care au cunoscut-o și-au transmis părerea de rău prin intermediul rețelelor de socializare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Casian, e vorba de momentul discutiei, nu de comentarii in sine. fiecare e liber sa scrie ce vrea, cand anume face asta e foarte important.
1
0
gura lumii? dar rautatea? de rautate nu zici nimic, acoperi un rau cu un alt rau, adica cu faptul ca gura lumii vorbeste, pai vorbeste ca are ce vorbi, ca a facut multe aventuroasa aia, multe rele dar uite ca i s-a infundat, adica pana aici i-a fost
0
0
"Gura lumii nici pamantul nu o astupa!" Citesc si ma uimesc comentariile unora dintre voi! Multa nemernicie zace in majoritatea oamenilor de pe aici de sunteti in stare sa scrieti mizerii, acum, cand e vorba de un OM care tocmai a fost inmormantat! Unde a fost, cu cine, de ce.... parca a plecat undeva pe banii vostri sau dupa ce s-a intors, a stat cu mana intinsa la cineva! Atat sunteti in stare, voi, cei fara de pacat! Va ascundeti sub perdeaua anonimatului si aruncati cu noroi! De ce? Pentru ca sunteti mediocrii, needucati si lipsiti de cel mai elementar bun simt! Pacat.... R.I.P, Mihaela!
2
3
Doamne ce comentarii cretine. Pentru unii dintre voi ar trebui organizate niste excursii gratuite pe niste insule pustii si sa ramaneti acolo
2
1
Laur: sa ne exprimam corect, va trimitea mama voastra nu ma-ta sexi te crezi alfabet nu ca noi analfabetii ... sper ca te-ai prins Dumnezeu sa o ierte si sa-i ierte pacatele cate or fi ele, amin
5
0
Vedea-te-as tras in teapa in stalpisorii tai!!!
2
3
Femeile stau acasa si cresc copii nu aventuri prin Dubai si America, cu Politisti divortati. Oricum n-a inteles nimik din Dubai. vizita-I luvru sau British museum etc
8
6
Insa nimeni nu analizeaza lipsa de maturitate, teribilismul, si curajul de om inconstient, nepermis la un judecator cu o asemenea experienta!
13
5
pe contul ei de facebook scria asa:"cand nu stii in ce port vrei sa ajungi nici un vand nu-ti e prielnic", uite ca ea a stiut sa ajunga cu abdomenul in stalpisorul de pe strada Mihai Viteazu colt cu Constantin Bratescu, cu matele pe asfalt.Asta dupa ce vantul a mai dus-o in Dubai, America si alte destinatii costisitoare,avea vant bun, ca dintr-un salariu de magistrat nu se poate.Vedeti, orientati-va bine,nu salariul conteaza ci "vantu"care-l ai,bagati-va in cat mai multe combinatii si manarii ca sa aveti cat mai multe vanturi,asa se traieste in Romania,numai din munca cinstita.
9
3
femeia asta pt ca avea 20 de ani de scoala a ajuns judecatoare?probabil ai adunat si anii de gradinita si cresa,pai in tara asta sunt multi altii care au mult mai multa carte si sunt pusi pe margine de pilosi si curve ca ea,in Romania poti ajunge undeva doar daca esti copilul sau curva cuiva,restul capsunari colo si colo in pribegie,ca-n Romania functioneaza "MERITOCRATIA"si numai persoane ca fufuruza asta,ca Paranghelie,ca Piedone au loc,astia inalta Romania,astia sunt fruncea Romaniei.
7
2
toate comentariile care nu conveneau au fost sterse, acum am vazut si eu, asta e, ciocu mic ca acum ei sunt la putere, dar comentariul abject al lui Laur nu a fost sters, le-a placut treaba cu fututul in cur, comentariile pro coana mitza motorista nu sunt sterse
6
3
Pai ce sa caute.? Nu ai citit ca politistul avea dosar penal.pt. Violenta in familie ! Poate ca il aducea pe calea cea buna ! Dumnezeu sa o ierte !
6
2
De ce plmea stergeti mesajele nu vreti sa recunoasteti ca statul este condus de gangsterul Klaus cu 44 dosare penale,escroaca Kovesi cu 18 dosare penale toate sub ocrotirea borfasului procuror sef Lazar.Asta este justitia din romania care lupta impotriva coruptiei.Coruptii conduc justitia si romania.
7
7
Nu o cunosc, Dumnezeu sa o ierte. Dar de ce trebuia sa fie pe acel triciclu cu un politai INSURAT? Doar intreb si eu....
10
4
Pentru toti dobitocii care tin socoteala unei persoane decedate am un singur lucru sa va spun, analfabetilor : mergeti la munca si la doctor. Degeaba sunteti suparati ca nu o sa ajungeti niciodata in Dubai sau America, nu e vina judecatoarei care a facut 20 de ani de scoala ca voi sunteti analfabeti si cand va trimitea ma-ta la scoala voi stateati in curte scolii si va futeati in cur prin baile scolii.
9
18
Ami pare extrem de rau sincere condoleante
7
4
stalpi dintr-astia sunt montati in toata Europa,si nu numai,si in articolele acestui ziar este redat clar ca acel militian nu a respectat regulile de circulatie,daca o proiecta intr-o cladire era cladirea de vina?Cine sare pare multe ii da unu-n cur,asta a sarit multe"pare"si i-a dat un stalpisor in abdomen si a eviscerat-o,Dumnezeu nu da cu paru',da cu stalpisorul,eh,mai e si dreptate pe lumea asta
14
6
Popici sunt de vina sa raspunda penal cine i,a montat si a dat ordin ca cei de la autostrazi au platit 1mil euro daune fetei cu bratul amputat.Deci in instanta!
3
11
Cei care nu o cunosc, dar gandesc si scriu rautati in aceste momente, redand chiar mesajele ei, presupun ca sunt constienti ca, fiecare pasare, pe limba ei piere. Fiti oameni!!!
6
17
O SA RASPUNDA PENAL SI CINE A MONTAT STALPII AIA
19
13
Incredibil, altceva nu aveti de facut? Fac apel la ziaarul Replica sa blocheze mesajele, mai ales la articole de genul asta. Chiar nu va dati seama ca numai oamenii de proasta calitate comenteaza la articole. Nu inteleg de ce lasati mizeriile sa va murdareasca ziarul? Multumesc!
6
25
Draga mea, Mihaela ! Dumnezeu sa-ti vegheze drumul spre ingeri !
11
9
Din impact femeia a fost proiectata intr-un stalp de fier montat din ordinul imbecililor astora doi. Se pare ca impactul cu stalpul din metal i-a fost fatal.
16
15
O viata dedicata studiului si muncii. Pacat de tineretea ei. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
17
8
COONDOLEANTE FAMILIEI PACAT CA A PLECAT ASA TANARA
17
7
...un om ... mai ales de incredere !
11
5
Dumnezeu sa o ierte. Pacat de tineretea ei.
15
8
condoleante ce stiu unii ce greu se ajunge magistrat
8
18

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272