REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mesaj dur către liderul PNL, Bogdan Huțucă, din partea lui Claudiu Palaz

Mesaj dur către liderul PNL, Bogdan Huțucă, din partea lui Claudiu Palaz

Replica API 13 octombrie 2017 | 01:25 708

Președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, lansează un mesaj virulent către Bogdan Huțucă pe care îl acuză de lipsă de inspirație și îl numește un „luptător al luminii”.

„BOGDAN HUȚUCĂ, copy-paste! Iar se dovedește ca PNL este în lipsa de inspirație si copiază subiecte media abordate de alții! Unde erai domnule HUȚUCĂ, cînd la putere era guv de "TEHNOCRAȚI"CIOLOȘ !? Oare nu făceai parte din DIRECȚIA CENTRALĂ A MINISTERULUI DE FINANȚE?! Iar o faci pe LUPTĂTORUL LUMINII, care cobori pe un cal alb sa salvezi Constanța? IPOCRIZIE MAXIMĂ! Ai avut FONDURI PE MÎNĂ, toată viață! TE SOMEZ PUBLIC SA NU MAI PLAGIEZI SUBIECTE ALE ALTOR POLITICIENI! ( cu toate ca, vouă, PNL- ului, va sta în caracter sa "furați" subiecte, ca nu aveți inspirație si nu știți sa faceți opoziție)! Iar pentru a pune punct "aburelilor politice" pe care le arunci in media, îți cer public să pui la dispoziția presei, UN DOCUMENT,(adresa, somație, memoriu,etc ) pe care l-ai întocmit pe vremea cînd ai ocupat funcții IMPORTANTE în MINISTER, în vederea alocării de fonduri pentru DOTAREA SPITALULUI JUDEȚEAN CONSTANTA CU O SECȚIE DE RADIOTERAPIE?! Stiu sigur ca nu ai facut nici un demers în acest sens! Ai stat precum Struțul! P.s. Te avertizez ca știai ca acesta problema exista de pe vremea cînd tu erai " MARE ȘEF" PE LA MINISTERUL DE FINANȚE! Am dovezi!”, a punctat Claudiu-Iorga Palaz.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa asa catelule muscal muscal de .ur nu il lasa asa dai frumi la basau.hai k teai scos 4 ani ai service altfel dosar social uma sa depui.noroc cu inocenti din cta ca au votat excremental din foto.
1
0
ambii sunt opozitie, dar nu impotriva PSD, ci unul impotriva celuilalt. Bravos natiune. Idioti
2
0
hai sa ne kkm pe noi are Palaz mesaje dure.Mesaj dur am eu daaaa dute bai traseistule facatorule de nimic si lasane.Dute bai indragostitule vesnic de banul public.Fa ceva in privat tu cu basaul si lasaaaane.
3
0
Astia sunt politicienii nostrii?Asta este opozitia sau puterea?Dracu mai stie!Dupa mine acestea nu sunt partide ,ci clanuri mafiote care actioneaza fatis si culmea ,pe banii nostrii
4
0
Palaz machidonu: Meeeeeeee mehehhehe behehehehehe beeeeeee meeeeeee behehehehe beheee meeehhehee behehehehe beeeee mehhheeeehhhhhe beeeehhhheeeee.
3
0
daca nu are ce face, mai mananca niste materie maro, despre unul, despre altul insa, vreau sa-l intreb? domnule, dumneata te-ai uitat vreodata in oglinda?
0
0
nu mor dupa palaz, insa despre hutuca ce sa mai vb-im: cand era sef pe la finante marii evazionisti de prin constanta nu erau deranjati absolut deloc...
3
6
Bravo domnule Palaz .
4
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102