REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mesaj tulburător lăsat de un profesor care a intrat intenționat cu mașina într-un TIR

Mesaj tulburător lăsat de un profesor care a intrat intenționat cu mașina într-un TIR

Mirela PASCAL 19 martie 2023 | 00:00 7718

Tânărul profersor care și-a pierdut viața într-un teribil accident pe E85, vineri seară, a premeditat totul. Bărbatul a lăsat un bilet de adio tulburător în care explică motivul sinuciderii.

Mesaj tulburator lasat de un profesor care a intrat intentionat cu masina intr-un TIR

În spațiul public a apărut un bilet de adio tulburător care face lumină în tragedia care a avut loc vineri seară pe E85, în apropiere de Pufești.

Mesajul este adresat fostei sale soții. Conform Jurnal de Vrancea, tânărul a povestit și motivele care l-au determinat să-și curme zilele. „Când vei citi acest mesaj… nu voi mai fi… vei afla că am făcut accident cu un TIR… Asta trebuie să știe Ștefi de acum încolo… tati e un înger care îl va veghea de sus. Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani și ceva… nu m-am împăcat niciodată cu asta. Ultimii 2 ani au fost groaznici… fără prieteni, fără un loc unde să îl numesc acasă, fără o familie… da…Acea femeie m-a omorât cu adevărat… ți-am lăsat toți banii mei, transferați în cont. 300 de milioane am transferat pentru Ștefi… să nu știe nimeni… atât mai am… să te descurci o perioadă cu Ștefi. Nu am fost un tată bun pentru Ștefi în ultimii 2 ani, merita un om care să îi fie alături zi de zi… Am pierdut multe momente când puteam fi lângă el… am fost de atâtea ori apăsat și nervos când era cu mine. El voia doar să se joace și eu nu eram în stare să îi ofer asta… ai grijă de puiul nostru… am încredere în Cosmin că va fi lângă voi… te iubesc Ștefi… Să faci rost de certificatul de deces și să îi faci lui Ștefi pensie de urmaș.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine se ducea Relu
0
1
Daca tot voia s-o termine cu viata de ce nu s-a dus dracului in varf de munte sa se arunce in cap pe acolo?! Facea o fapta buna si aveau si salbaticiunile ce manca! Ce vina are soferul camionului ca acest retardat s-a lasat calcat in picioare de fosta sotie?
1
2
In tarile arabe femeie este batuta in gura des ca sa nu divorteze, ghinionul lui ca nu traim in tarile arabe. Ma cac pe nevasta lui si pe Cosmin
12
2
Nevasta trebuia zdrobita cu masina nu TIRul
10
4
N are ma nimic masina. Iese la polish ca noua.
6
2
Pacat de masina!Putea s o vanda si sa lase banii copilului. ..ca oricum i a lasat maruntissss(; si sa se gi aruncat de pe vreun bloc etc.
6
1
Un idiot , un dezaxat ! Vrei sa-ti faci felul ...leaga-ti un bolovan de gat si arunca-te in mare , impuscat-te , spanzura-te ,baga degetele in priza ,etc. Dar nu te apuci sa pui in pericol de moarte oameni nevinovati , oameni care nu au nici-o legatura cu tragedia vietii tale ! Camionagiul ala v-a ramane marcat pe viata...
11
1
Sa mi swga pwla Stefi. Aia e o tarfa care fwte in c*r....pacat de masina...in rest...sa-mi swga pwla toti de aici care posteaza in numele meu RELU.
1
12
Relule esti o javra care faci numai rautati. Un Animal de o rautate crunta. Oameni javre ca tine trebuie exclusi din societate
8
1
Dar tu de ce mai faci umbra pamantului ? De sarac, esti sarac, frustrat nu mai vorbesc. Traiesti intr-o cocina de oras intr-o vagauna de cartier. Ai o viata de tot rahatul, de ce te mai agati de ea?
2
1
A fost un bou. Pentru cine doreste sa se sinucida si sa nu fie injurat,e bine sa intre intr-un copac sau cap de pod,nu sa puna in pericol si pe altii. Pe urma,din cata religie stiu,cei ce se sinucid nu prea vegheaza ,,de sus'' ,ci intra fara examen in iad ca si criminalii.
7
1
FOST PROFESOR! vax !un dezaxat, un ipocrit,las si fara minte, daca se facea ... boschetar de mic, fara familie era ok!
6
2
mesajul unui i m b e c i l ce a pus in pericol viata altor soferi. bietul Stefi, trebuie sa-si duca singur crucea stiind ca a avut un asemenea specimen pe post de tata..
11
1
Dumnezeu este stiutorul inimilor fiecarora dintre noi. N avem voie sa judecam. Din experienta stiu ca un om al bisericii lui Hristos are puterea sa treaca peste incercarile vietii, avand pe Iisus drept exemplu pana la capatul vietii sale
9
4
Cat de dezaxat sa fii. Alții lupta pentru fiecare clipa de viață și se roagă sa mai trăiască. Au o doaga lipsa , necredința, lașitate. Sa ma lăsați cu depresia e o boală.
15
8
Dacă s-ar omori toți boii însurați care pleacă la coorve și dupa coorve ce bine ar fi! Asta fac coorvele din boi. Sa se sature.
12
10
Incercati sa-l transformati in erou? Daca dorea atat de mult sa o termine cu toate, de ce nu s-a aruncat de pe pod? Cauza doar suferinta familiei. Asa, a cauzat si pagube materiale mari, atat familiei, cat si tiristului nevinovat sau firmei lui angajatoare. Pe tirist l-a expus la pericol de moarte in mod inutil. A lasat in urma, fara sprijin si alinare, un copil nevinovat. Aceasta este semn de egoism total. Nu s-a gandit la cei pe care ii va afecta sentimental, emotional, psihic. Urat gest... Nu merita sa-i fie pomenit prea mult cazul. Iar inger nu prea cred ca are sanse sa devina...
39
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614