REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mesaje de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI din partea autorităţilor

Mesaje de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI din partea autorităţilor

Replica API 2 decembrie 2020 | 00:00 2226

Partidele și politicienii constănțeni s-au întrecut în mesaje de felicitare dedicate zilei de 1 decembrie, Ziua Națională a Românilor. Filmulețe video, poze și urări au apărut fost transmise de către oficialii constănțeni. Ziua Naţională a României a fost serbată pe 1 Decembrie, şi are o însemnătate specială în țara noastră. Totodată, această zi marchează un eveniment istoric foarte important: unirea Transilvaniei cu România, în anul 1918.

Chiţac: Suntem împreună, iar asta e tot ce contează

Primul care a transmis o urare de bine tuturor constănțenilor a fost nimeni altul decât, Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța. ,,Suntem împreună, iar asta e tot ce contează în clipe ca acestea. Faptul că ne avem unii pe alții și că vorbim cea mai frumoasă limbă din lume e suficient. La mulți ani, România, la mulți ani dragi români! Iubiți-vă țara!”, transmite primarul orașului Constanța, Vergil Chițac. Edilul a participat marţi la ceremonialul militar organizat cu ocazia Zilei Naționale a României la Monumentul Eroilor căzuți în Primul Război Mondial, în Cimitirul Central Constanța, unde a depus o coroană de flori în semn de prețuire pentru eroii României.

Mihai Lupu, președintele CJC a ținut să transmită un mesaj locuitorilor chiar dacă este infectat cu COVID

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Naționale a României.

,,La mulți ani, dragi români! De ziua noastră, a tuturor românilor, le urez celor de-un neam să nu uite că a fi român nu ține doar de a te fi născut pe aceste meleaguri frumoase. A fi român este despre optimism, chiar în cele mai grele condiții, a fi român este despre creativitate și inventivitate, a fi român este despre credință și solidaritate. Suntem un neam greu încercat, dar suntem un neam puternic. Cu încredere în Dumnezeu și prin forțe proprii, vom reuși mereu să mergem înainte, indiferent de vremuri.", a transmis Mihai Lupu.

Ionuț Rusu, viceprimarul orașului Constanța, s-a gândit la constănțeni

Viceprimarul muncipiului Constanța, din partea Partidului Național Liberal, Ionuț Rusu, a fost cel de-al doilea care s-a gândit la constănțeni și a dorit să le transmită o urare de bine.

,,La mulți ani, nouă tuturor celor care facem din a fi român o carte de vizită. La mulți ani tuturor românilor care au făcut din ambiție și creativitate un crez pe care îl poartă în suflet indiferent de locul în care se află. Sunt mândru că sunt român, sunt mândru că m-am născut în această țară. Sunt mândru de toți ai mei care nu au lăsat greutățile să îi doboare. Sunt mândru de românii care ne reprezintă peste hotare. Sunt mândru că avem atât de mult potențial și sunt mândru că am onoarea să îmi dedic toată forța pentru binele românilor. Această zi națională are o însemnătate deosebită pentru mine. E prima oară când serbez ziua națională în postura de om în serviciul public și e cea mai mare bucurie și responsabilitate pe care am avut-o de-a lungul vieții.”, a transmis acesta.

Huţucă: A fost greu, dar am reușit

Și preşedintele Partidului Național Liberal Constanţa, Bogdan Huţucă, a transmis un mesaj tuturor constănțenilor.

,,De 1 decembrie, vreau să îmi exprim recunoștința pentru felul în care împreună am depășit acest an plin de provocări. A fost greu, dar am reușit. Dragi români, vă mulțumesc pentru grija ce o purtați țării noastre! La mulți ani tuturor, la mulți ani, România!”, a transmis Bogdan Huțucă.

Adriana Câmpeanu: De ziua noastră națională să fim sănătoși și hotărâți să învingem acest virus perfid

Adriana Câmpeanu, candidat al Partidului Național Liberal pentru Parlament și președinte al Comisiei pentru activităţi ştiinţifice, învăţământ, sănătate, cultură, sport şi protecţie socială, a transmis un mesaj cu ocazia zilei de 1 Decembrie. ,,La mulți ani tuturor românilor! De ziua noastră națională să fim sănătoși și hotărâți să învingem acest virus perfid care ne-a schimbat viața.", a transmis Adriana Câmpeanu.

George Niculescu: Mai e puțin până în momentul în care, împreună, vom păși în normalitate

Și fostul prefect, George Niculescu, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României. De data aceasta, acesta a transmis un mesaj mai lung pentru toți românii.

,,Dragi constănțeni, dragi români! Am ajuns, cu toții, într-un punct în care simțim că ni se consumă răbdarea și ne dorim tot mai tare să ne întoarcem la o viață normală, fără grijile și neliniștea pe care virusul ni le-a adus. Poate că simțim că nu mai avem energie, resursele necesare să învingem pandemia, dar asta nu trebuie să ne îngenuncheze. Astăzi este ziua noastră, a românilor de pretutindeni, ziua în care spiritul nostru se alimentează cu forța de care avem atât de mare nevoie. Mai e puțin până în momentul în care, împreună, vom păși în normalitate și în siguranța mult dorită. Anul acesta, noi, românii, am fost greu încercați. Gândurile și recunoștința noastră merge, în primul rând, spre corpul medical, spre oamenii care au luptat cu atât de mare îndârjire pentru binele nostru. Sunt adevărați eroi și sunt onorat să le mulțumesc pentru toate eforturile. Dar erou, în acest an, este fiecare român care a contribuit la eforturile medicilor, forțelor de ordine, autorităților. Eroi sunteți cu toții, iar pentru asta, aveți recunoștința mea! La mulți ani, frați români! Să aveți parte de bucurii cât mai multe în perioada următoare și, bineînțeles, sa fiți sănătoși!”, a transmis fostul prefect al Constanței, George Niculescu.

Teo Hira: La mulți ani, români!

Și consilierul local din partea Partidului Național Liberal, Teo Hira, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României. ,,Pentru mine, în calitate de român ce a îmbrăcat haina militară, ziua națională a avut, mereu, o însemnatate deosebită. La mulți ani, România! La mulți ani, români!” a declara Teo Hira.

Și primarul orașului Năvodari s-a gândit la cetățenii săi

,,Dragi năvodăreni, este primul 1 Decembrie pe care îl sărbătorim fără tradiționalele manifestări și ceremonii militare prin care aduceam un sfânt omagiu înaintașilor noștri. Cu toate că traversăm această perioadă dificilă, cu multe restricții, am încrederea că vom trece cu bine peste aceste vremuri, la capătul cărora vom fi mai dârzi și mai răbdători. Astăzi ne reamintim că este mai important ca niciodată să fim uniți, să nu ne lăsăm divizați de încercările și provocările momentului. Să nu uităm că avem cu toții aceeași inimă de român. Cei care veți dori, aveți astăzi posibilitatea să mergeți la Troița din centrul orașului și să depuneți flori în memoria eroilor noștri. Rugămintea mea este să respectați reglementările în vigoare și să vă protejați pe dumneavoastră și pe cei dragi dumneavoastră. Vă mulțumesc încă o dată că mi-ați acordat încrederea dumneavoastră și vreau să știți că lupt în continuare pentru proiectele de dezvoltare a orașului nostru și că la mine toate ideile bune și constructive pentru năvodăreni își vor găsi un aliat și un partener de nădejde. La mulți ani, România noastră! La mulți ani, dragi năvodăreni!”, a transmis Florin Chelaru.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va ramana sarmalele in gat si vinul si sampania scumpa sa devina otrava pt voi toti cac.....tii care va ti adunat in politica si posturi bine ca vulturii lla starv.Si familiile si copii vostrii retardati.Hai,doamne ajuta!!!
0
0
ROMAN VOI FI MEREU.Ziua nationala a ROMANIEI se serbeaza de toti romanii nu doar de armata si cativa din alte structuri care sunt mai prosti.Adica de sf.andrei cacatul de spagoveanu va traso dar nu avem voie sa vedem defilarea.Puie pnl ,PUIE GUVERN.un militar
3
0
Primarul din Navodari s-a gandit sa i-o dea in gura lu Cofei cea cu alunita tinta de batut cu pula...
2
1
Si din partea mea va urez Muie.mizeriilor din politica.
5
0
Sugeti pla umflatilor! Sa aud zanganit de furci
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102