REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Mesajul ciudat transmis de Vladimir Putin, cu ocazia Crăciunului pe rit vechi

Mesajul ciudat transmis de Vladimir Putin, cu ocazia Crăciunului pe rit vechi

Cristina BĂRBUCEANU 7 ianuarie 2023 | 19:52 956

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a transmis sâmbătă, 7 ianuarie, un mesaj cu prilejul Crăciunului (de rit vechi, n.r.), prin intermediul căruia i-a felicitat pe toţi cetăţenii ruşi, pe creştinii ortodocşi (de rit vechi, n.r) cu ocazia Crăciunului, dorindu-le succes şi prosperitate.

În mesaj, preşedintele a menţionat contribuția creativă a Bisericii Ortodoxe Ruse în menţinerea unităţii societății și în consolidarea instituției familiei, informează Rador.

Mesajul lui Vladimir Putin este ciudat, în condițiile în care Biserica Ortodoxă Rusă nu doar că nu sprijină pacea, ci binecuvântează războiul.

''Această minunată sărbătoare, iubită de toţi, îi inspiră pe oameni la fapte și aspirații bune, ajută la afirmarea în societate a valorilor spirituale și orientărilor morale durabile precum mila, compasiunea, toleranţa și dreptatea'', menţionează el în mesajul de felicitare postat pe site-ul Kremlinului.

Putin a remarcat contribuția creativă uriașă pe care o are Biserica Ortodoxă Rusă și alte confesiuni creștine din Rusia în menţionerea unităţii societății, în păstrarea vie a memoriei istorice, în educarea tinerilor și în consolidarea instituției familiei.

'Instituţiile bisericești acordă prioritate menținerii păcii și armoniei interetnice și interreligioase în țara noastră, au grijă de cei care au nevoie de ajutor, îi susțin pe militarii noștri, care participă la operațiunea militară specială. O activitate atât de amplă, multilaterală, cu adevărat plină de sacrificiu merită cel mai sincer respect'', a subliniat președintele Federației Ruse în mesajul său.

El le-a urat creștinilor ortodocși, tuturor celor care prăznuiesc sărbătoarea Nașterii Domnului, sănătate, succes și cele mai frumoase urări de bine, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in istoria lor, toate popoarele au avut intimplari de care nu le fac placre sa-si aminteasca. dar imperiul rus a avut pre multe.
1
0
Stie Putin ce trebuie facut. Zelenski ce vrea...arme si razboi.
2
20
ce gatlejul mamitzicii lui de assassin le transmite ??? De la mine transmiterea e clara. Mwie cu mult kkt !!!
3
1
Ce mesaj de ca--at aveti voi. El transmite ce e normal pentru cei ce sunt credinciosi pe sistem vechi cum ziceti voi. Evreu nu transmite nimic.
4
18

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272