REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Mesajul consulului onorific al Republicii Kazahstan în Constanța, cu ocazia alegerilor prezidențiale din Kazahstan

Mesajul consulului onorific al Republicii Kazahstan în Constanța, cu ocazia alegerilor prezidențiale din Kazahstan

Replica API 7 iunie 2019 | 09:59 326

Poporul kazah se pregătește să voteze la alegerile prezidențiale anticipate din 9 iunie a.c. Campania electorală s-a desfășurat timp de 3 săptămâni. Autoritățile au declarat că vor garanta alegeri corecte și transparente, cu participarea observatorilor internaționali. Cu această ocazie, consulul onorific al Republicii Kazahstan în Constanța, Erghin Hagicalil, a ţinut să transmită un mesaj.

"Cred că aceasta este decizia corectă, deoarece dezvoltarea și consolidarea mecanismelor de observare în timpul ciclului electoral vor promova deschiderea alegerilor, precum și dezvoltarea culturii electorale a populației, vor spori activitatea societății civile.

7 politicieni candidează la președinție reprezentând diverse profesii și medii diferite. Campania electorală a fost interesantă în ceea ce privește numărul de participanți, iar candidații au desfășurat o campanie electorală deschisă și onestă pentru voturile cetățenilor din Kazahstan.

După un sfert de secol de independență, după ce au depășit cu succes o serie de crize, cetățenii din Kazahstan vor alege următorul șef de stat - unul prosper din punct de vedere economic, orientat social, care participă activ la agenda internațională.

În același timp, este deosebit de important ca șeful de stat ales, la fel ca predecesorul său, să continue să asigure siguranța, creșterea și prosperitatea poporului său, acționând ca garant al statului de drept și al libertății cetățenilor, cooperării în Asia Centrală și participării active la rezolvarea problemelor pe agenda internațională.

Sunt un cetățean român, dar, în același timp, fiind o persoană de origine nogaică, simt o legătură perfectă cu Marea Stepă, unde locuiau odinioară strămoșii mei. Sunt mândru de privilegiul de a reprezenta interesele Republicii Kazahstan în sudul României.

Doresc tuturor candidaților succes la alegeri și sper în continuarea și consolidarea parteneriatului dintre Kazahstan și România", a transmis Erghin Hagicalil

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din ultimile informatii de pe Wikipedia , in Kazahstan este inca dictatura , iar dupa retragerea vechiului dictator din 19 martie va veni altul nou
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272