REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Mesajul Elenei Gheorghe, după ce a stat la pat timp de două săptămâni

Mesajul Elenei Gheorghe, după ce a stat la pat timp de două săptămâni

Valentina CAMARA 10 februarie 2023 | 00:00 427

După ce a dezvăluit publicului că absența ei de pe rețelele de socializare a fost cauzată de probleme de sănătate care au ținut-o la pat timp de două săptămâni, Elena Gheorghe le-a dat o veste bună fanilor ei. Cântăreața se simte mult mai bine acum și este pregătită să-și reia activitatea muzicală.

Mesajul Elenei Gheorghe, dupa ce a stat la pat timp de doua saptamani

Deși și-a obișnuit fanii cu apariții mereu spectaculoase și un zâmbet larg, au fost zile în care Elena Gheorghe nu a mai putut fizic să facă față evenimentelor și sarcinilor pe care le avea. Timp de două săptămâni, artista a stat la pat și a vorbit despre acest lucru în urmă cu puțin timp, motivându-și astfel absența din mediul online. Vedeta a se simte mai bine acum și chiar a anunțat că și-a reluat cântările, dar recunoaște că a trecut printr-o cumpănă.

Elena Gheorghe a fost ținută la pat timp de două săptămâni de problemele de sănătate

Miercuri, îndrăgita cântăreață le-a explicat fanilor ei ce a însemnat această perioadă pentru ea și nu s-a sfiit să recunoască faptul că a fost „o perioadă cu multă suferință”

„A fost vindecătoare perioada în care am lipsit, a vindecat și încă mai vindecă ce am neglijat anul trecut, sănătatea și timpul pe care trebuie să mi-l acord mie și celor mai importanți oameni, adică familiei mele.

Ca să înveți o lecție prețioasă, se pare că trebuie să treci prin ceva zdravăn care să te scuture bine și sa te “ imobilizeze”, să nu mai ai “timp” și posibilități să fugi în exterior, ci să te oblige sa vezi ce e in tine, ce îți dorești si cum alegi pur și simplu să fii. Chiar dacă a fost o perioadă cu multă suferință, m-a ajutat extrem de mult, pentru ca întotdeauna când ieși din zona de confort, fie chiar și cu sănătatea, nu poate decât sa schimbe ceva în tine, desigur că noi alegem dacă în bine sau în rău. (...)

Deși în momentele acute nu mi-a stat gândul decât la cum să mă repar, iată că am reușit prin recuperare fizica ( 4-5 ore pe zi) să îmi revin și să pot susține deja evenimentele pe care le-am avut la sfârșit de ianuarie și început de februarie, ba mai mult de atât, această perioada m-a încărcat atât fizic cât și emoțional să gândesc și noul concert armânesc de la Sala Palatului, pe care anul acesta l-am programat de ziua numelui meu adică pe 21 mai, de Constantin și Elena.”, le-a transmis Elena Gheorghe fanilor ei.

Artista a ajuns să stea la pat și să facă ședințe de kinetoterapie și fizioterapie pentru a se recupera, după ce a întâmpinat mai multe simptome îngrijorătoare, care ar fi indicat probleme cauzate de oboseala extremă, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468