REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

MESAJUL lui CHIȚAC: Oameni buni, VACCINAȚI-VĂ!

MESAJUL lui CHIȚAC: Oameni buni, VACCINAȚI-VĂ!

Replica API 15 ianuarie 2021 | 15:23 5057

În județul Constanța a început vineri, 15 ianuarie, faza a II-a a procesului de vaccinare. Pentru început, faza va debuta în centrele rezidențiale. La eveniment a fost prezent și primarul Constanței, Vergil Chițac, care trage un semnal de alarmă și spune că vaccinarea este singura modalitate pentru a intra în normalitate.

Primul centru la care va ajunge echipa mobilă de vaccinare este cel situat în Strada Unirii nr 104. Mai exact, este vorba despre Centrul pentru Persoane Vârstnice Constanța. Până în prezent s-au vaccinat peste 5.000 de persoane din întreg județul.

Chițac: Oameni buni, vaccinați-vă!

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a fost prezent la Centrul pentru Persoane Vârstnice. ,,M-aș fi vaccinat primul. Mă vaccinez când îmi vine rândul, eu cred în oamenii de știință. Reacțiile adverse sunt minore. Auzim de peste tot de unde se distribuie vaccinul. Oameni buni, vaccinați-vă pentru că este singurul mod în care putem scăpa de virus. Trebuie să face asta cât mai rapid. Este atât de simplu.” a declarat acesta.

Schipor habar nu are câți constănțeni s-au vaccinat

Întrebată câți constănțeni s-au vaccinat până în prezent, Schipor a spus că nu știe. Dar nu ne miră. Nu este pentru prima dată când șefa DSP este prinsă pe picior greșit.

„Nu știu să vă spun acum câți s-au vaccinat până acum. Dacă o să îmi consult un pic programul eu cred că am reușit să acoperim toate dozele de vaccina care ne-au fost repartizate. Deci m-am uitat ieri pe programări și 230 de persoane erau numai la Spitalul Județean. Eu mă voi vaccina săptămâna viitoare deoarece vreau să o leg de o zi special din viața mea”, a declarat Cristina Schipor.

Video:

D.B., A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Guvernul nu are bani sa mareasca alocatiile copiilor dar in schimb au bani sa dea medicilor ca muncesc ca oricine si isi fac meseria cate 60 lei pe pacient vaccinat .
1
0
Ia-l in gura, fa-l friptura, domnule primar Carician. Nu ne bagam otrava in corp. Mai bine o turnam in paharul dumneavoastra de apa minerala.
1
0
Poptile visul frumos se va termina definitiv!
1
0
Catre Amicul :Eu ma Vaccinez :Ba Maimutoi Tolomac si Zebzec in Primul Rand Eu si Maica-mea Nu ne Vaccinam la Vaccinul de la Firma Austriaca Pfizer ca poate sa aibe Reacti Adverse Asteptam Vaccinul din Transa 2 de la Vara de la alta Firma de Vaccinuri si un Fuck cu Muie la Fanaticii Ciumei Galbene de PNL-isti eu si maica-mea ii detestam
0
0
CHITZCAC JAVRA PENELISTA IMPUTITA !! CE TOT LATRI CA UN DISPERAT CE TEAU INVATAT STAPANII TAI !!! MARS JOGODIE
2
4
Poptile ce cauti cu agenda in mana? Rusule, vezi ca vrea in locul tau!!! Mizerie slinoasa ce esti!
4
0
Poptile ce cauti tu acolo? Ai facut tu ceva pentru camin sau dgas...mars acasa
6
0
su unde ne putem vaccina ptr ca la pavilion este intuneric domnule primar .Nu s -au gasit 20 de mese de plastic si niste scaune ptr ca doze da vaccin se pare ca sunt
4
0
bai ma lasi? ea se vaccineaza cand vrea, ca sa lege asta de o zi speciala din viata ei? poate isi face si poze, sa le puna in rama sau pe perete in birou... si apoi sa auzi Doamne fereste ca s-a imbolnavit de noua tulpina, pt care va trebui un alt vaccin, alte poze in rama si tot asa...
3
4
Mars ma .... imbecilulee
4
2
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILO SAI
12
4
jurnalista aia cu rasul idiot este proasta de bubuie.
6
1
E cumva vorba de vaccinul antirabic, ca ai lasat orasul plin de caine amirale ?
12
2
Bai pulica primar! Bai caporale! Te crezi la tine la unitate ca sa dai ordine? Ai impresia ca noi suntem tilicarii cu care erai tu obisnuit? Nu cred ca esti persoana cea mai nimerita sa dea sfaturi tinand cont ca ai fost printre primii care au luat covid si care ai bagat guvernul in izolare. Pe scurt sa ne sugi pula la toti!!!
16
4
va pup pe inteligenta. Adica nu am ce sa pup. Doare ca ati pierdut alegerile? DOARE PLUSERISTILOR? DOARE PESEDISTILOR ?
6
15
Oameni buni, vaccinati-va, sa nu va dau covid cum am dat si la altii. Doar nu vreti sa imi pun iar fiica sa planga pe la tv ca moare tati. Hai mars in mortii ma-ti de gunoi nenorocit ce esti.
9
5
Ii rog pe toti prostalaii sa nu se vaccineze!
8
6
adica sugaciul de servici,alta placa nu m ai ai ,ca in toate comentarii-le atat debiteaza neuronul tau mic si prostut:psd si cacat la lins.probabil ai invatat de la idolul tau rahatica wernerica cu celebrul:psd e de vina.
9
6
Cum e posibil ca un primar sa indemne oamenii sa si bage un medicament in sange? E medic?
13
8
@nu va vaccinati , de ce nui ne spui si noua unde ai studiat medicina , in ce laborator ai studiat efectele vaccinului . Amuzanti mai sunteti
13
6
Pe mata prima apoi tu in cerebel retardatule!
13
6
impotriva garizilor muisti pesedei carora le dau cacatul la lins !!!
6
15
Eu ma vaccinez impotriva pensionarilor nesimtiti de armata alesi de prostime primari
8
11
In doua centre, tot orasul ???
10
1
cei care se vaccineaza timp de o luna transmit virusul mult mai repede si sunt foarte contagiosi iar dupa perioada de o luna timp de un an maxim 2 se fac boli autoimune si la astea rata de decces este de 95 la suta foarte putini scapa mai informativa oameni buni chiar si cei care sunt obligati sa se vaccineze din presa sau tv tot sunteti oameni mai documentativa si voi si nu mai skriety despre politicieni ca sau vaccinat ca ei orikum isi baga apa chioara in seringa si toate tv sau presa scrie ca chipurile sau vaccinat Sa nu ziceti ca n-ati stiut ce va asteapta!!!
13
12
Tu te-ai vaccinat?
13
0
Ca vine 8 martie si va treziti ca mergeti infectati - ca mine - la ziua femeii la Colonadelor
25
2
Toti de la nr 1 pe tara, in jos, repeta ca o placa stricata. vaccinati-va, vaccinati-va! adica sa ne administram acele seruri care stiintific nu pot fi denumite vaccinuri. Nici unul nu vine insa cu argumente stiintifice privind administrarea serurilor. Or fi doar argumente economice adica sa ajutam cu bani america si pe aialalti de le produc? de ce sa facem vaccinul daca nu se garanteaza dupa aplicare ruperea lantului epidemiologic! Spun ca dupa ser se face o forma usoara a bolii deci boala se face si asa! inseamna ca virusul se si transmite si cu seruri si fara seruri? ce sa intelegem?
16
8
Dragi romani, acest vaccin este eficent!!!
8
9
Refaceti circulatia strazilor si orasul distrus de Fagadau si mai vorbim ...Multa sanatate !
12
8
prima data la centru de batrani.....sa scapati mai repede de iei
17
8
Schipor Cristina Mihaela functia la Directia de Sanatate Publica Judeteana Constanta ,. Director Executiv din porumbacu de sus
12
3
da bosss ma vaccinez. uite ca am intrat sa ma programez acu si ia ghici? nimic. asa ca hai mai usor cu gogosile
16
7
Cine este doamna pt ca habar n-are despre nimic.Doar se balbaie.
15
2
Practic nu a inceput nimic , nu au nimic programat pana in acest moment .Bataie de joc cu laude
20
4
Pai el are peste 65, deci este indreptatit, merge doar sa se uite, un pacalici!
24
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272