REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Mesajul lui Maldini pentru viitorul antrenor al Milanului

Mesajul lui Maldini pentru viitorul antrenor al Milanului

Replica API 12 mai 2020 | 00:00 992

Directorul sportiv al lui AC Milan, Paolo Maldini, i-a transmis lui Ralf Rangnick, despre care se spune că va fi noul antrenor al italienilor, că ar trebui să aibă mai mult respect.

”Nu am vorbit niciodată cu Rangnick, nu înțeleg de ce a făcut aceste declarații, mie nu mi-a transmis nimic patronul. El a vorbit despre ce rol i-ar plăcea să aibă, să aibă putere în zona sportivă. Am un sfat pentru el: înainte să învețe italiană, să învețe despre conceptul de respect, pentru că există persoane care încearcă să încheie acest sezon într-un mod profesionist”, a afirmat Maldini.

Paolo Maldini a fost clar de la început privind ceea ce își dorește de la Milan. Să se implice la nivel managerial, să aibă control și autoritate la club. Într-un cuvânt: putere. Maldini a dorit să se implice pentru a duce Milan în direcția pe care el o consideră potrivită, nu a vrut niciodată să fie prezent al club doar cu imaginea.

Milan i-a îndeplinit aceste dorințe. Mai întâi a fost numit director de strategii iar apoi director sportiv. A avut putere. Totuși, odată cu posibila venire a lui Ralf Rannick, cel care este director sportiv pentru toată gruparea Red Bull (RB Leipzig, New York Red Bulls și RB Salzburg) și un personaj care va dori cu siguranță să aibă influență la club, Maldini își va vedea influența cum scade.

”Pentru mine contează să am o influență, nu este vorba de dorința de a avea putere, dar în anumite situații trebuie să preiei controlul. La Leipzig am angajat doi fizioterapeuți și doi medici în cinci ore. Oriunde voi merge, ar trebui să pot face acest lucruri”, a afirmat recent Rangnick, potrivit eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272