REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° ConstanÈ›a Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° ConstanÈ›a Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Mesajul lui Marcel Ciolacu de Paște: Credința unește prin iubire și iertare

Mesajul lui Marcel Ciolacu de Paște: Credința unește prin iubire și iertare

Andreea VLAICU 5 mai 2024 | 09:46 560

Premierul Marcel Ciolacu le urează românilor care sărbătoresc PaÅŸtele pace, sănătate È™i sărbători binecuvântate alături de cei dragi.

Mesajul lui Marcel Ciolacu de Paste: Credinta uneste prin iubire si iertareMarcel Ciolacu

„Sfânta Sărbătoare a Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, aÈ™teptată astăzi cu bucurie de creÈ™tinii ortodocÈ™i, greco-catolici, de rit vechi, penticostali, baptiÈ™ti, creÈ™tini după evanghelie, din toată lumea, simbolizează trecerea prin jertfă spre Lumina Învierii, depășirea suferinÈ›elor È™i speranÈ›a vieÈ›ii veÈ™nice. Este o celebrare a comuniunii, care ne îndeamnă la solidaritate È™i grijă față de aproapele nostru. Învățămintele creÈ™tine ne amintesc că împreună putem să depășim greutățile vieÈ›ii È™i ne dau speranță într-un viitor mai bun”, a spus prim-ministrul.

„PaÈ™tele la noi, românii, este, tradiÈ›ional, sărbătoarea familiei. Este momentul în care ne adunăm în jurul mesei, toate generaÈ›iile, de la cei mai vârstnici până la cei mai tineri, pentru a ne bucura împreună de Învierea Domnului. CredinÈ›a uneÈ™te prin iubire È™i iertare. Transmit, tuturor, urări de pace È™i sănătate, iar credincioÈ™ilor care sărbătoresc în aceste zile PaÈ™tele, le doresc sărbători binecuvântate alături de cei dragi! Hristos a înviat!”, a încheiat Marcel Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Frumoase citate, păcat ca nu concorda cu concepția voastră. De citit le citiți, de interpretat și aplicat, nu prea. Asa ca, indicat ar fi, sa ne limitam la ce stăpânim. Cum voi nu stăpâniți nimic, unde nu e nici Dzeu nu cere. Greșesc, voi stăpâniți sau sunteți stăpâni i, încă nu sunt sigura, drogații speciali acei ce pretind a fi magistrati. Și apropo de drogații speciali, am citit, încremenit, cum ca salariile acestora vor fi indexate cu 50%de aici totul ce deriva, creștere automata la pensiile speciale etc. Mai o întrebare, cum stabiliți pensia medie, făcând raportul între speciali și pensia minima, logic în creștere. Pacat
1
0
Ce faci mai Ciolacule,le spui romanilor doar asha simplu sarbatori fericite si binecuvantate cu ocazia sarbatorilor de pashti,nu vii din nou cu bonul de casa in valoare de 100 de lei cu care sa le aratzi romanilor ca tu ai cumparat si un de miel de 10 kg pentru friptura si ciorba si zarzavat si tot ce trebuie pentru salata de beuf si cozonaci si oua si cadouri pentru nepotzi,pai ce faci mai ursuletzule te trezeshti aiurea intro zi din an sa le aratzi romanilor ca o suta de lei este suficient si de pashte si craciun cand oameni se bucura si sarbatoresc tu vii doar cu urari dastea banale,nimic concret !!!?,sau itzi este frica de urarile cu care itzi raspund romani la bonul tau de casa in valoare de 100 de lei.
2
0
Doar de sărbători și alegeri vă faceți că sănteți lângă r*mâni În rest vă conduce banul și minciuna Romania azi are doar PATRIHOTI
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468