REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Mesajul lui Vitali Klitschko pentru soldații ruși, după ce fratele său a părăsit Ucraina

Mesajul lui Vitali Klitschko pentru soldații ruși, după ce fratele său a părăsit Ucraina

Replica API 2 aprilie 2022 | 20:07 1655

Vitali Klitschko, primarul Kievului, a anunțat în cursul zilei de joi că fratele său, Vladimir Klitschko, a părăsit frontul din Ucraina și s-a îndreptat către Germania pentru a cere mai mult sprijin pentru ucraineni.

Vitali Klitschko, pentru Sky News: "Soldații ruși să se retragă, să plece!"

Ulterior, fostul campion mondial la categoria grea a acceptat să le acorde un interviu britanicilor de la Sky News. Vitali Klitschko a afirmat că este un "mare privilegiu pentru orice om să apere Ucraina" și le-a transmis rușilor să se retragă.

"Dintotdeauna am fost o națiune pacifistă. Ucraina e o țară pașnică, nu am agresat niciodată pe nimeni. Dar, acum, este vorba despre viitorul nostru, despre viitorul copiilor noștri, și trebuie să apărăm asta! Este un mare privilegiu pentru fiecare om să-și dea viața pentru țara lui și acesta este motivul pentru care nu ne temem!

Nimeni nu vrea să moară, dar este casa noastră, orașul nostru, sunt familiile noastre, sunt copiii noștri. Ne apărăm copiii, ne apărăm viitorul. Sunt foarte surprins că oameni cu alte profesii, de exemplu muzicieni, actori, doctori, și-au pus uniforma pe ei. Nu se așteptau niciodată să pună mâna pe arme, dar acum vor să-și apere țara.", a declarat Vitali Klitschko, pentru Sky News.

"Ucrainenii nu vor să trăiască într-o țară în care nu există drepturile omului sau libertate a presei. Scopul lui Putin este să reconstruiască imperiul și să ocupe Ucraina. Am un singur mesaj pentru trupele rusești: să se retragă, să plece! Soldații ruși trebuie să plece din țara noastră și după aceea suntem dispuși să discutăm.

Soldații ruși luptă pentru bani, cei ucraineni luptă pentru viitorul lor și pentru copii. Asta este diferența dintre bani și copii. Dacă cineva din Marea Britanie sau din Europa crede că războiul este foarte departe și că nu îl va atinge, greșește! E cel mai mare război de la Al Doilea Război Mondial încoace. Poate atinge pe oricine din Europa, pe oricine din această lume. De aceea, trebuie să-l oprim! Este dorința noastră să avem pace în Ucraina. Vă mulțumesc pentru că sprijiniți țara noastră!", a mai spus Vitali Klitschko, scrie digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212