REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Mesajul premierului Nicolae Ciucă cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii

Mesajul premierului Nicolae Ciucă cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii

Replica API 9 martie 2022 | 16:49 508

Cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, premierul Nicolae Ionel Ciucă a transmis un mesaj tuturor femeilor din România. În rândurile de mai jos regăsiți mesajul integral al premierului.

“Femeile din întreaga lume reprezintă pentru noi simbolul vieții și speranței. Astăzi trebuie să ne bucurăm de primăvară și să le sărbătorim. Să le spunem "La mulți ani!" și să le mulțumim pentru căldura și sensibilitatea pe care le aduc în viața fiecăruia dintre noi.

Anul acesta, însă, ziua de 8 martie este puternic umbrită de viitorul devenit dintr-odată incert și extrem de periculos pentru mamele și fiicele din Ucraina. Imaginea sutelor de mii de femei nevoite să fugă din calea războiului pentru a-și pune la adăpost pruncii este dureroasă, în secolul XXI, când nimeni nu credea că omenirea mai poate trăi drame ca aceasta. Cei care au pornit acest tăvălug al agresiunii fără a se gândi la consecințele umanitare și la toate celelalte urmări pe scară largă ale acestui război, trebuie să înțeleagă că este timpul să audă și să asculte glasul mamelor sau fiicelor lor, care le cer să oprească războiul și să dea șansă vieții și păcii. Rațiunea va învinge în cele din urmă ambițiile iraționale.

Mame, bunici, surori, soții, fiice, colege, tuturor femeilor le doresc multă sănătate, fericire și să se bucure în liniște și pace de tot ceea ce le este drag!

În același timp, transmit un mesaj de solidaritate cu refugiații din Ucraina, majoritatea femei, și cu familiile lor rămase acasă să-și apere țara”, este mesajul transmis de Nicolae Ciucă.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ji godia asta umflata ar trebui executata in piata publica pt terorizarea intentionata a poporului
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272