REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mesajul şoferului care a murit după ce a furat o maşină de la locul de muncă: „Niciodată nu o să cad în viaţa asta, că dmz este cu mine”

Mesajul şoferului care a murit după ce a furat o maşină de la locul de muncă: „Niciodată nu o să cad în viaţa asta, că dmz este cu mine”

Replica API 26 septembrie 2017 | 00:00 584

Fără permis

Fără permis

Se numea Ionuț Meamet, iar prietenii îl strigau Geany sau Geaner. Muncea la o firmă de transport din Ovidiu și urma să împlinească 27 de ani în decembrie. Numai că un gest necugetat l-a aruncat direct în brațele morții! A sustras un autovehicul marca Mercedes Vito de la locul de muncă și s-a oprit direct într-un cap de pod, murind pe loc. Nu avea nici permis de conducere. Cu doar câteva zile înainte de tragedie, Ionuț spunea că nu se va lăsa răpus pentru că Dumnezeu e alături de el…

Ancheta a scos la iveală mai multe detalii în cazul accidentului rutier mortal petrecut pe DJ 381, între Medgidia către Valea Dacilor. Șoferul sustrăsese autovehiculul de la firma la care era angajat ca muncitor necalificat! Acesta nu avea nici permis de conducere. Totul s-a petrecut la data de 25.09.2017, în jurul orelor 03.00, când Ionuţ Meamet, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Medgidia, a condus o autoutilitară pe DJ 381, dinspre Medgidia către Valea Dacilor, iar la kilometrul 33+600 metri a pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă după care a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto. Polițiștii constănțeni au stabilit faptul că tânărul aflat la volan nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Ulterior, în urma primelor cercetări s-a stabilit și faptul că Ionuț Meamet era muncitor necalificat în cadrul unei societăți comerciale din Ovidiu și autovehiculul cu care a fost implicat în teribilul accident rutier era sustras de la respectiva firmă, în scop de folosință. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă!

”Niciodată nu o să cad în viața asta, că dmz (Dumnezeu - n.r.) este cu mine”

Pe 20 septembrie, Meamet postase mesajul: ”Pentru prietenii mei falși. Niciodată nu o să cad în viața asta, că dmz (Dumnezeu - n.r.) este cu mine oriunde si oricând. Că am un suflet mare, nu mă uit la bani nici la dușmani)”. Însă, pe 25 septembrie, familia și prietenii postau mesaje de condoleanțe. Precizăm că acesta se numea Ionuț Meamet, dar cunoscuții îl știau de Geany sau Geaner.

”Am aflat cu o tristeţe fără margini de pierderea ta. De azi înainte nu te vom mai căuta la telefon sau acasă. De azi înainte te vom căuta în inimile noastre, singurul loc de unde nu vei mai pleca niciodată. Condoleanţe familiei îndoliate! Nu îmi vine a credee aşa ceva!!!”, a scris Oana M.. ”Cu tine am trecut prin multe frățiorul meu, prin bune și rele ți-am fost și mi-ai fost mai ceva ca un văr sau frate te voi iubi și te voi păstra în suflet toată viața mea. Nu te voi uita niciodată, frate, și cu toate acestea mie tot nu îmi vine a crede (Dumnezeu să te odihnească în pace)”, a scris și Denis Amet S..

"Când o fiinţă apropiată nouă pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seama cu durere în suflet că suntem nişte bieţi muritori. Dumnezeu să te odihnească în pace fratele meu, ai lăsat un gol imens în inimile noastre”, a scris și Simel C.. ”Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet drag! Prea repede te-ai stins, ai fost şi eşti un înger! Multe lacrimi pentru ţine, nu o să fii uitat niciodată! Dor şi durere! Ai fost un suflet bun şi mare pe pământ care a avut puterea să lupte din greu cu viaţă asta cruntă! Un exemplu pentru noi toţi! Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine să veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodată şi mereu vei fi în inimine noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a spus Lili A..

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primaru e de vina,,ia pus podu in drum prostului,,
1
0
I-a futut "dmz" un dos de palma de l-a aruncat direct in groapa.
6
1
Bai pulelor , m-au trimis baietii de la garaj sa le aduc bautura si femei . Acum , ca sa nu raspunda profita de faptul ca am murit si da vina pe mine ca am furat masina. Cum era sa o fur , nu e paznic acolo ma ? Ia nu mai glumiti pe seama mea ca ma intorc acum.
2
0
Un prostan mai putin. Bine ca nu a luat si pe altii cu el.
2
0
dar ce facusi bre, unde te grabeai, fugise yubi cu altu?
2
0
dupa versurile de manele.Manelele dauneaza grav sanatatii!Bani,dusmani,smecherie si prostie. .Nu se uita la bani,nici la dusmani! Macar daca se uita la drum! Era ptr binele lui.Astepta ca cineva care nu il lasa sa cada sa ii conduca si masina! Totusi,nu l-a lasat sa cada! L-a pus sa treaca pe sub pod sa vada daca nimereste corect! Fara sansa de a reincerca.Si totusi ...podul e cel care nu a fost lasat sa cada...
15
0
Bine ca a murit asa si n-a mai luat si pe altii dupa el.
8
0
SAI DEA DMNZ SANATATE
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367