REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
7.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Messi, în lacrimi la despărțirea de Barcelona

Messi, în lacrimi la despărțirea de Barcelona

Replica API 9 august 2021 | 23:17 864

Lionel Messi suține o conferință de presă pe Camp Nou pentru a-și anunța despărțirea de FC Barcelona. Starul argentinian a apărut cu lacrimi în ochi și a mulțumit tuturor pentru perioada petrecută la gruparea catalană, scrie stiripesurse.ro

„În ultimele zile m-am gândit la ce pot spune. Adevărul este că nu pot spune nimic. Este foarte greu pentru mine, după atât de mulți ani. Am fost aici toată viața mea. Nu sunt gata pentru asta.

Anul trecut, când am dat burofaxul, știam ce să spun. Dar acum, eu și familia mea eram convinși să rămânem aici. Aici e casa noastră. Știam că vom continua aici

Am fost aici de la 13 ani. După 21 de ani, plec cu soția mea și cei trei copiii ai mei. Vom reveni aici, aici e casa noastră”, sun principalele declarații din deschiderea coferinței de presă.

"Este cel mai dificil moment din cariera mea. Am trăit momente grele, înfrângeri... Dar a doua zi reveneai la antrenament, aveai şansa revanşei. Aici nu există cale de întoarcere, este ceva final. Acum începe altă poveste. Este un moment foarte dificil. Sunt foarte trist pentru că plec de la clubul pe care îl iubesc într-un moment neaşteptat. Anul trecut voiam să plec, anul acesta nu", a afirmat Messi.

Lionel Messi și reprezentanții Barcelonei nu au putut ajunge la un acord care să respecte toate criteriile financiare, așa cum anunțat încă de ieri după-amiază ziarele din Spania.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212