REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

METEO: Pregătiţi-vă! Vine iarna

METEO: Pregătiţi-vă! Vine iarna

Replica API 21 octombrie 2017 | 00:16 420

Florinela Georgescu, directorul executiv al Administrației Naționale de Meteorologie, a vorbit despre fenomenele meteorologice extreme care vor lovi ţara, în această iarnă.

"Fenomenele severe nu vor lipsi. Vorbesc aici despre viscole, despre posibile ninsori abundente și despre episoadele de ger, acestea fiind elementele cele mai severe ale iernilor în România.Prim ele semnale arată că vom avea perioade lungi în această iarnă, în care vremea să se încadreze în normalul vremii de iarnă, ceea ce însemnă posibilitate foarte mare de apariţie a fenomenelor despre care vorbeam. În lunile noiembrie si decembrie, primele luni ale sezonului rece, este normal să fie și perioade când temperaturile noaptea să scadă sub limita gerului. În lunile ianuarie și februarie avem în medie cel puţin 2 viscole”, a spus Florinela Georgescu.

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat previziunile pentru următoarele două săptămâni.

În Dobrogea, după data de 23 octombrie, temperatura aerului va marca o scădere, până la medii ale valorilor maxime de 15...17 grade și ale minimelor în jurul a 9 grade. Ploile se vor semnala doar la nivel izolat, mai degrabă în cea de-a doua săptămână a intervalului de prognoză.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si eu care credeam ca ar fi foarte indicat ca cei ce trebuie sa se pregateasca ptr iarna ar fi primarii, ca de si-au facut salarii de au nevoie de suplimentarea sacilor sa si-i care acasa. Omul cu ce sa se pregateasca daca nu are bani, sa renunte la caldura, la hrana, curent, gaze ca toate preturile au explodat. Mai nou , vad ca guvernantii amana recalcularea pensiilor an de an in ideea ca vom mai muri dintre noi si le vor ajunge banii ptr salariile si pensiile lor nesimtite.RUSINE SA VA FIE, VETI DA SOCOTEALA, IN TIMP.
4
2
Vine iarna. O sa fie frig. Posibil sa fie ger si sa si ninga, la fel ca in anii trecuti. In nord si centru - sa vezi chestie, zone de munte sau depresionare - vor fi temperaturi foarte scazute noaptea, cum a fost intotdeauna in zonele alea pe timp de iarna.
6
0
Ei nu sunt in stare sa spuna cum o sa fie vremea peste 4zile dar se arunca cu pronosticuri cum o sa fie iarna in decembrie , ianuarie si februarie.
9
0
am cumparat un magar si o sanie,
6
0
wow, si noi care asteptam vara. asa alerta mai rar.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212