REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

METODĂ NOUĂ de FURT la CONSTANȚA, din parcurile de DEZMEMBRĂRI!

METODĂ NOUĂ de FURT la CONSTANȚA, din parcurile de DEZMEMBRĂRI!

Replica API 25 februarie 2020 | 00:00 1212

Un bărbat din Valu lui Traian, proprietarul unui sediu de dezmembrări auto, a fost victima unui hoț. Acesta ar fi făcut pe nehotărâtul, ar fi mers la dezmembrări pentru un motor, l-a cumpărat și după l-a adus înapoi motivând că nu este bun. După acest moment, hoțul l-ar fi urmărit pe proprietarul sediului și după ce acesta a plecat de acolo, ar fi intrat și i-ar fi furat motorul.

Din păcate, Romania este o țară cu destul de mulți hoți care fură orice le iese în cale. Disperarea unui anumit segment de cetățeni a atins cote maxime, motiv pentru care nimic nu mai este în siguranță. Mașinile sunt permanent ținta hoților de piese auto. Păgubit a fost și un localnic din Valu lui Traian care se ocupă cu dezmembrări auto. Acesta a fost vizitat zilele trecute de un „client” care după ce a „studiat piața” l-a urmărit pe bărbatul păgubit și atunci când acesta a plecat de acasă, acolo unde avea și sediul de dezmembrări i-ar fi intrat în garaj și i-ar fi sustras un motor auto. „Atenție mare la acest individ care cumpără piese după care vine la furat. De exemplu, situația în care am fost implicat personal a fost următoarea: a trebuit să fiu plecat de acasă și a venit din urma mea să fure un motor complet în valoare de 1300 de lei. Inițial, a venit să cumpere o cutie, după nici o oră, cred, a spus că nu este bună, ca este stricată așa că am luat-o înapoi. După ce am ajuns acasă, am observat motorul în minus. Toți cei care dezmembrați mașini aveți grijă cui vindeți”, a spus păgubitul.

Potrivit oamenilor legii, în cauză nu a fost făcută nici o sesizare, partea vătămată alegând să se împace cu hoțul.

Avertismentul poliției pentru reprezentanții centrelor de colectare și dezmembrări auto cu privire la respectarea cu strictețe a legii în sensul întocmirii documentațiile specifice acestei activități pentru a nu încuraja astfel de infracțiuni și a fi complici ai infractorilor.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Probabil nu a avut niciodata acte pe motorul ala. Daca facea sesizare trebuia sa-i dovedeasca provenienta.
0
0
Pai si daca nu ai facut nicio sesizare la organ, de ce cacat te mai plangi pe aici ? De-asta-i constanta plina de mizerii de oameni. Sau poate n-ai vrut sa atragi o ancheta asupra ta ? Hai ca ti-au facut astia de la Replica reclama, poate te viziteaza un anaf, asa.. din oficiu.
0
0
Ce vorbesti asa urat ma,daca ai 5 mqsininla d3zmembrat te crezi vreun smecher ? Bine ti'a facut pisamas pe tine
3
2
Ti ai draq de slugi ... de unde stiti ca nu dau garantie ... sau bon? Ati fost voi sa cumparati? Nu va convine ? Marsh in plm si cumparati NOI - aveti si garantie si Bon - si din partea casei putin muiutz ... va ascundeti in spatele unor nick name-uri si comentati ca baieti de baieti ! Marsh !
1
3
Stire de 2 lei centrul de dezmembrari nu este in Valu lui Traian este la mijlocul distantei dintre CT si Valu.reclama gratuita.macar lasa un numar de telefon daca vrei sa ti atingi scopul cu acest articol dezamagitor
5
4
Este si problema evaziuni.dar cea mai mare problema este ca vand toti din dezmembrari piese din sistemul de franare si directie ceea ce este interzis prin lege.ar trebui sa nu ajunga asa ceva pe piata de dezmembrari.
4
7
eu stiu ca anaf are treaba doar cu buticari nu cu dezmembrari auto din agigea
7
1
cata spaga ati luat de la astia sa le faceti reclama
8
0
am avut nevoie de o mufa pt sezorul de frina ,60 lei nou ,40 la dezmembrari in constanta .l-am luat de la un parc de dezmembrari de linga Reghin de la un ungur care nu stia romaneste ,noroc ca aveam o poza cu ce vreau ,dar ne fura ardealul cu 5 lei .merge piesa de 3 ani
9
1
Cei mai mari hoti sunt cei care vand pese din dezmenbrari . Numai ca ANAF si POLITIA economica ii lasa in pace . Asta inseamna sa ai relatii la aceste institutii . Nu mai vorbesc de OPC . Cum garanteaza acesti hoti calitatea , in ce baza ofera garantie ? Nu mai vorbim prin ce calcule ajung sa puna pret pe un reper luat de pe o masina dezmembrata . Bine , sunt multe de spus . Hot la hot nu-si scoate ochi .
10
6
Ducetiva la agigea toate parcurile fura masini si le dezmembreaza nu dau factura si fac evaziune si dupa se lauda ca dezmembreaza mii de masini
10
2
Pai patroni astia de la dezmembrari nici nu au contabilitate pe bune,ei cad la pace cu cineva dornic de un chilipir si gata de unde bon fiscal,i-a verificat cineva pe astia ce impozit au platit la stat sau cat T.V.A.in vreun an!!?.Au mai fost patroni care dupa ce li s-a spart buticu au reclamat dar cand au facut inventarul cu pol.economica pt.ca sa constate cati lei au pierdut dupa furt, lor le-a iesit cu plus,prosti nici nu au verificat ce valoare avea marfa ramasa in gestiune dupa furt inainte sa reclame.
14
1
sa mearga anaful la victor capatana la agigea evaziune max mana in mana cu centrele de fier vechi preturi de piese noi multe jafuri din anglia
10
1
Incredibil ce au mai ajuns sa fure hotii.
7
0
E jale mare si la aia cu dezmembrari de la Agigea. Garantie la piese - ioc, bon fiscal - nix. Daca ceri factura e posibil sa te ia si la bataie !
12
3
ba desteptilor,de la dezmembrari cumperi o bara protectie,o oglinda,o aripa,din astea.In nici un caz nu cumperi telescoape,motoare,rulmenti,placute frina.Te costa manopera de montare ca la o piesa noua si dupa o luna trebuie sa.ti cumperi o piesa noua,ca asta a crapat,deci mai dai banul odata desteptilor!
10
3
Nu le mai tineti atata palma la patronii de la dezmembrari ! Vand la greu piese de la masini furate , fac evaziuni fiscale la 90% din ce vand , vand piese stricate si nu mai dau banii inapoi ! Este unul pe Varianta Ovidiu vis-a vis de Jumbo , un barbos Enciu care are preturi mai mari ca la piesele noi escrocu ! Nu il controleaza nimeni , e bara bara cu fiscul .
21
1
Cand hot pe hot a furat si dracu s a minunat.
17
2
Mazare fagadau a furat teren si a vandut dupa
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212