REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mica Unire celebrată și la Constanța: Chițac s-a prins în horă! Video

Mica Unire celebrată și la Constanța: Chițac s-a prins în horă! Video

Virgil STOIAN 25 ianuarie 2023 | 00:00 5641

Unirea Principatelor a fost sărbătorită și la Constanța, marți, 24 ianuarie, la eveniment fiind prezente mai multe oficialități printre care primarul Vergil Chițac, prefectul Silviu Coșa și IPS Teodosie.  Primarul Vergil Chițac s-a prins în horă alături de cei prezenți.

Mica Unire celebrata si la Constanta: Chitac s-a prins in hora! Video

”De mai bine de 3 luni de zile, discutăm despre conceptul de unitate. Un concept care în Dobrogea reprezintă însăși piatra de temelie a conviețuirii noastre în armonie. Și asta nu de ieri, de pe vremea în care informația nu circula atât de repede, și nu aveam instrumentele necesare pentru a ne cunoaște în amănunt unii pe ceilalți indiferent că eram români, bulgari, aromâni, greci sau italieni. Indiferent de origine, de etnie, de apartenența noastră politică, avem nevoie de empatie, de toleranță și de stabilitate.” a declarat prefectul Silviu Coșa.

Mica Unire celebrata si la Constanta: Chitac s-a prins in hora! Video ” Unirea principatelor române a reprezentat expresia  și rezultatul viziunii unor oameni de stat autentici, capabili să depășească temele minore și personale. Modelul acesta este actual și azi, ne inspiră și ne motivează. Alegerea lui Alexandru Ioan Cuza ca domnitor la Iași și la București în același timp a creat totodată proiectul fundamentului modern de țară numit România.

Mica Unire celebrata si la Constanta: Chitac s-a prins in hora! Video

Unirea din 1859 a accelerat acest proiect colectiv și a creat  totodată premisele independenței noastre și revenirea Dobrogei la țară.” a declarat primarul Vergil Chițac.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se vede câtă prostie și frustrare zace în tine,zdrentoiule. Dacă erai unul independent nu te aprindeai în mor..ții ma..ti de incult, făcut politician din pix. Se vede câtă prostie ai acumulat în tine,câtă prostie zace în corpul tău,și cât de handi ești,când cineva vorbește despre inculții și incapabilii care conduc orașul asta. Dacă ești vreun gunoier care maturi seara străzile,și strângi gunoaiele din tomberoane, nu te aprinde ca lumânarea,ca o sa ramai în continuare la același statul,că orașul are nevoie de oameni ca tine ,sa șteargă unde scuipa altii. Asa că stai linistit, p****i ca tine la toate colturile,mai ales dacă ești fan chitac&ovanesian&rusu.
4
0
Si.a prins paltonu in hora zici? Aur pe lacur mai lake e polutia prapaditilor ce ies la.vot de.ai dracu de.prrojti ce is si umbla cu sacosea goala haiakktir
5
1
Degeaba, AUR ramane singura solutie.
5
9
Sictir, votam PSD
6
3
Sa se prinda in hora langa bunica,amiralele,perfectul,sindicalistul
6
1
Mica Unire, revenirea Dobrogei la Romania,Marea Unire....Prostii!Ziua INDEPENDENTEI si ajunge, vara , sa simta lumea, sa se bucure, sa vina ca la Ziua Marinei...si schimabati Imnul , ca au trecut 30 de ani si nu a reusit sa se trezeasca nimeni
6
3
24 ianuarie ar fi trebuit sa fie ziua nationala a Romaniei, nu 22dec cand Iliescu a refuzat reunificarea cu Moldova de peste Prut !
6
7
Exercițiu: care sunt borfași in imagine și care din mamele.lor sunt curwe și de ce ? Nu i.au învățat să nu Fure / Mintă și saswgapla pentru măruntis? Răspunsuri: 1 . Toți 2. Cei in n***u
7
0
Bine că va certați pacilishea și guvernul lu caporalu lake slugoiul umflat fură plajilii și le da spre folosință exclusivă la borfașii de.le umplu cu cheazda inflamatorie și meltenis cap umflatus tatuatus deși zic dezvoltari, investitori și pwliticieni! Louatz furcile și pă iei acu când sant grupati pe hora futulemumancur de lepre din neam de.lepre și jigodii cu fini nași și cumnati cwrve ca ei hoți și mincinoși. Samacac in mijlocul horei voastre zdrentelor ! E bine?
8
1
Sunt din gasca care o arde pe ma-ta aia care nu te-a trimis la scoala, din tastare pe dreaq! Interzis la vot agramatilor si incultilor!!
6
2
Mai lipseau SCROFOACA si PO.PONARUL simion, din hora asta PESEDISTA SOVIETICA : teoDOSie-chitac-cosa !!!
12
3
Este de la tastatură, Lache flausat. Înseamnă că faci parte din gașca lor,dacă te-ai ofensat asa,dati-as la .m..ie de zdreanta și ție. Pai voi nu meritați votați, jeg..sule,ca asa fără școală poți sa votezi pe cine vrei...dar nu sa ne conducă gay,sau lesbiencele
7
5
Cavalerii tristei figuri.. Zero realizari si zero management.Fosile vii care traiesc pentru pensii si atat....Cand plantati niste copaci in piata ovidiu ca e doar un deshert de pavele din china ?
21
0
Luavash la joc labagyylor pardon la ochi, leprele dansează când nu fură
11
2
Chitcanul ar sta si capra pentru un vot, doua.
16
3
Ma plimbam și ma uitam ce frumos a rămas locul unde era Enturage! L ai demolat f bine suntem impresionați dar ce ai pus in loc? Bălării ??? Mai bine ii dădeai o amenda ca a construit ilegal sau îl lăsai sa facă ceva frumos de la zero! Dar chitac ce știe el ? De locuri de munca ai auzit ? Idiot bătrân ce ești!
20
5
ce mwe au luat hastagistii !!!!! cum era aia,poponarilor : ''coruptiaucide'' ''vreom o tara ca afara''....bwahahahaahahah
9
11
As putea sa ma las de fumat maine. O fac? Nu. La fel si astia de conduc destinele tarii,ar putea sa se apuce de maine sa munceasca in folosul tarii,al romanilor,asa cum ar fi normal dupa functia de demnitari pe care o ocupa. Or sa faca asta? NU. Poate totusi eu reduc din tigari. Ei nu vor fi cu macar un pic mai buni ca acum. Corect,au fost vremuri in care oamenii de stat au fost uniti pentru tara. Noi inca nu avem astfel de oameni de stat. Ce sa unim? Pagini din istorie,citite doar la evenimente de dragul evenimentelor,sa mimam nici nu mai stim ce.
13
0
Strângeți hora, nu fiți hoți...
13
1
Caldura si apa calda au temperaturile inadmisibil de scazute de 33 de ani si stau cu radiatorul in casa cu caloriferele in functiune, nu sunt wc-uri publice de 33 ani, caini vagabonzi dau concerte in fiecare seara de 33 ani (in centru!), etc; toti primarii din ultimii 33 ani trebuie injurati; cu o suma relativ modesta raportata la bugetul orasului s-ar fi putut face cel putin cate 3 - 4 wc-uri publice cu 1 - 2 cabine racordate la reteaua de apa si canalizare in toate cartierele in cateva zile, amarati care sa le deservesca s-ar fi gasit usor, dar numai nesimtirea, bataia de joc fata de populatia care i-a ales si lacomia furtului din banul public i-au impiedicat sa faca asta timp de 33 de ani
23
5
Doamne ce de patrioți avem aici,unu și unu,păi cum să nu se prindă în horă, pensii speciale,salarii babane,în condițiile în care nu fac absolut nimic pentru cetățeanul de rând, rebuturi ce sunteți cu toții de la A la Z.
27
2
Baga mi as pwla in patriotismul lui, de ipocrit!
20
0
II DORESC ADMIRAALULUI SA I SE STRICE MASINA INTR-O ZONA POPULATA IN CARE OAMENII SE TARASC PRIN NOROAIE DE ANI,AM VAZUT UN OM IMOBILIZAT IN SCAUN CARE NU PUTEA TRECE O ZONA CU GROPI, SOTIA DANSULUI NU AVEA PUTERE SA IL TREACA DE TRANSEE, E ABSOLUT LA LIMITA SUPORTABILITATII SITUATIA DIN ORAS, II DORESC SA I SE STRICE MASINA PE UNDE SUNT SI EU, E SINGURA SANSA SA PRINZI ADMIRALUL PE JOS SI SA II MULTUMESTI PENTRU ANII DE SANTIER ,MIZERIE ,INTRERUPERE DE APA,ETC.ASTA IMI DORESC ANUL ASTA ,SA DAU DE CETATEANUL ASTA PROFESOR INGINEER ADMIRAAL GENERAL SI ALTE ONORATE FUNCTII CUM PREZENTA PUPINCOURISTUL DE LOGIC,COURVA AMIRAALULUI
24
1
Ionut, lasa-te, mai rar asa comentariu agramat! .....de analfabeti. voi nici nu ar trebui sa aveti drept de vot!
7
9
despre bolnava aia mintala din Cumpana care a oferit o placheta in memoria unui criminal de la Timisoara , general zeca - ce spuneti...!?! totul este o bascalie in tara prostilor.
13
4
Ia uite-l si pe mihalcioiu de la sindicat, alta putoare pe bani multi, care nu face nimic. Pe al nostru l-a trimis menajera sefa, ca sa il mai vada lumea, ca nu are el treaba cu orasul si cu lucrarile!
24
2
El oricum dansează cum cântă alții...gen Felicia,Hutucă,etc Cel mai p***t primar care a putut fii ales...sper ca constănțenii se vor destepta la următoarele alegeri. Pai cum sa ma conducă Feliciu Ovanesian,dacă eu l-am votat pe Chitac?? Atunci numai votam... Dacă eu vreau sa votez pe un candidat,el trebuie sa conducă nu lesbiencele.
22
4
expresia "mica unire" este foarte p*****a. Aceasta unire nu a fost mica!
13
3
PT LOGIC,ASTEA SUNT PROIECTELE GATA APROBATE PE CARE LE-A GASIT ADMIRAALUL DE LA FAGABOU ,LOGIC CA ATUNCI CAND STAI PE O PARTE A UNUI DRUM CARE E IN FORMA DE TRANSEE DE FIX 11 LUNI SI LA CARE NU LUCREAZA NIMENI, CEEA CE ITI DORIM SI TIE ,LOGIC,SI CELUI CARUIA II PUPI DOSS-UL,CEEA CE ,LOGIC,TI SE POTRIVESTE, SLUGA ,LOGIC
19
1
Privesc fetele lor si imi dau seama ca nici ei nu isi doresc sa fie acolo sau sa danseze hora. O adunatura de p******i, oameni dintr-o era apusa care nu sunt in stare sa performeze. Multa scarba.
27
0
Bagami-as pwla in ma-ta chitac! Sa te prinzi cu capul la roti in mortii ma-ti de gunoi infect! Sa iti ajunga mormantul wc public!
18
2
DE CE NU A VENIT TOATA HAITA SA SE HOREASCA PE STEFAN CEL MARE IN FATA LA TOMIS MALL,OARE PE ACOLO CETATENII NU AVEAU ACCES LA PIETRE SA ISI EXTRIME RECUNOSTINTA VESNICA PT ADMIRAAL GENERAL ALADEEN?
25
1
Voi care vorbiti in plus sunteți plini de ură ,v-ati lasat majoritatea locurile de muncă si ati aglomerat orasul cu bodegi .Nici un primar in afară de dl .Chitac nu a avut curajul si nici inițiativa sa se apuce de o reabilitare a conductelor de termoficare si acesta este doar un aspect pentru ca el insusi la bază printre alte onorate studii si functii este inginer. Orasul pare sa fie oras pentru ca respira atata timp când se munceste cu greu să se facă o ordine si disciplină. Totul se face cu răbdare .
12
29
Haleste pensie imensa de 15000 de ron plus salariu 15000 pe luna . Se imbuiba bine la ciolan . Primar slab fara scanteie fara initiativa. Are interes sa manance pensie si salariu, un demagog. A votat impotriva reformei pensiilor. Eu am pensie 2000 ron dupa 44 de ani de munca
30
7
trebuia sa tzopaie in hartoapele ciuruite facute de el care asteapta asfaltarea de doi ani de zile . poate isi rupea gatul si scapam de toromacul asta analfabet hot si puturos
25
1
Chitac,S.ugi pwla
23
2
Este cel mai slab primar din toate generatiile
34
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367