REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

„Michael Jackson n-o iubea pe Lisa Marie Presley.” Fosta lui menajeră ştie de ce a luat-o de nevastă

„Michael Jackson n-o iubea pe Lisa Marie Presley.” Fosta lui menajeră ştie de ce a luat-o de nevastă

Replica API 3 noiembrie 2021 | 23:16 1471

Cea mai mare parte din cariera şi viaţa lui, Regele Pop a fost adulat de public şi vânat de presă. Însă, de când au început procesele în care era acuzat de agresiune sexuală asupra minorilor şi după ce a fost lansat documentarul HBO Leaving Neverland, reputaţia lui MJ a avut de suferit. Iar fosta lui menajeră aruncă gaz pe focul deja arzător!

Adrian McManus, fosta menajeră de la Neverland, a făcut câteva dezvăluiri de mare interes pentru cei preocupaţi de viaţa pe care a dus-o Michael. Mai exact, ea a făcut precizări cu privire la relaţia pe care angajatorul ei o avea cu cea care-i era soţie la acea vreme, Lisa Marie Presley, scrie okmagazine.ro.

Conform celor afirmate de McManus, cântăreţul n-a iubit-o niciodată pe Lisa, cu toate că era însurat cu ea. S-a prefăcut îndrăgostit de ea doar pentru a face rost, prin însurătoare, de moştenirea muzicală pe care o lăsase tatăl ei, Elvis Presley.

Adrian a declarat, pentru Daily Mail, că Jackson doar se folosea de fiica Regelui Rock'n'Roll pentru a-şi rotunji averea, dar şi pentru a părea în ochii tuturor un heterosexual ca toţi ceilalţi. După spusele fostei angajate de la Neverland, planul diabolic al lui MJ consta în a prelua drepturile a mai mult de 1.000 de melodii de-ale lui Elvis de la fiica lui, Lisa Marie, care era singura moştenitoare a averii lui Elvis, decedat pe 16 august 1977.

McManus, care a lucrat la Neverland timp de patru ani, spune că-i era milă de Lisa, care şi-a început relaţia cu Michael în 1993.

Dragoste neîmpărtăşită

„Lisa Marie era foarte drăguţă. Eu cred că ea chiar era amorezată de Michael. Cred că îl plăcea, dar trist e că eu am apucat să citesc nişte notiţe pe care le scrisese Michael şi pe care le găsisem în dormitorul lui. El îşi întocmise o listă cu lucruri de făcut şi unul dintre acele lucruri pe care şi le propusese era «Să fac rost de lista cu melodii Elvis»”, a declarat aceasta.

“Asemenea bileţel era înfipt cu un ac lângă altele pe care scria «Să vindec Universul» sau «Să merg de mână cu copiii Prinţului Andrew». Eu credeam că ceea ce-şi propusese legat de melodiile Elvis era un plan de afaceri, cum a fost şi în cazul achiziţionării catalogului Beatles. Totuşi, la scurt timp, a apărut Lisa Marie în casă, cu toate că Michael nici măcar nu menţionase vreodată numele ei”, a continuat McManus.

“Aşa că nu cred că era sincer cu ea. El voia doar moştenirea lui Elvis, iar Lisa a cam fost luată de fraieră. Dar cred că a avut ce să înveţe din întreaga experienţă”, a adăugat fosta menajeră care e de părere că cei doi soţi nici măcar nu şi-au consumat căsnicia: „Nu cred că s-a întâmplat nimic sexual între ei, iar după nuntă cred că ea şi-a dat seama ce-şi dorea el de la ea de fapt”.

Fără chimie între soţi

Adrian a vorbit apoi despre cum între cei doi soţi nu exista nicio atracţie sexuală. „Au avut o relaţie foarte ciudată! Nu i-am văzut niciodată fiind tandri unul cu altul, având un moment romantic împreună. Ea a venit acasă de câteva ori, dar nu existau între ei decât mici chicoteli. Erau mai mult prieteni decât iubiţi. Nu exista nici urmă de chimie între ei. Lisa Marie nici măcar nu a stat niciodată peste noapte la el în dormitor, din câte îmi amintesc. Michael o punea tot timpul să stea în apartamentul oaspeţilor sau în Camera Trandafirului”, a mărturisit fosta menajeră.

Mai mult de-atât, el a încercat să îi convingă pe toţi cei din casă cât era el de îndrăgostit de ea. „Într-o bună zi, Michael m-a chemat în camera lui şi mi-a cerut să fac patul. Îmi mirosea a parfum, care era pulverizat pe toate aşternuturile, şi am găsit un sutien sub pat. Lisa nu fusese acolo, dar simţeam că Michael încerca să mă convingă că el şi ea erau împreună”.

„Ea nu l-a văzut niciodată pe bărbatul care se încuia singur cu copii. M-a surprins faptul că s-au căsătorit. Cred că el s-a însurat cu Lisa Marie Presley doar ca să demonstreze lumii întregi că lui îi plăceau femeile şi că era heterosexual”, a conchis aceasta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108