REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Michel Preud'homme, antrenorul lui Standard, dezvăluie de ce l-a ales pe Denis Drăguș în locul lui Ianis Hagi

Michel Preud'homme, antrenorul lui Standard, dezvăluie de ce l-a ales pe Denis Drăguș în locul lui Ianis Hagi

Replica API 3 august 2019 | 00:00 360

Transferul lui Denis Drăguș (20 de ani) la Standard Liege confirmă imaginea excelentă de care Viitorul se bucură în fotbalul belgian.

După ce Viitorul și Standard Liege au ajuns la un acord privind transferul lui Denis Drăguș pe 2 milioane de euro plus 30 la sută dintr-un viitor transfer, atacantul în vârstă de 20 de ani a părăsit echipa constănțeană pentru a face vizita medicală la Liege, iar dacă totul va fi în regulă, se vor parafa actele de transfer.

Conform presei belgiene, Michel Preud'homme a confirmat că transferul este pe ultima sută de metri. „I-am urmărit și pe el, și pe Ianis. L-am ales pe Denis pentru suma de transfer era mai mică, dar și pentru că pe postul lui Ianis avem mai multe soluții. Denis poate juca și ca atacant central, și ca aripă", a declarat managerul clubului belgian.

„Denis a făcut un salt enorm în ultimul an și jumătate. Când un jucător de la noi ajunge direct titular în echipa națională, pentru mine înseamnă că am făcut ce trebuie. A arătat în România că este foarte valoros, dovadă că o echipă din Vest, dintr-un fotbal foarte bun îl dorește. Prioritatea era să găsim soluția ideală ca Denis să aibă o nouă experiență, la nivel mult mai bun pentru a progresa.

Restul, suma de transfer, contează mult mai puțin. Pentru noi este un incoming la club, care ne ajută să construim, să ne dezvoltăm pentru că mai avem mult de crescut. Belgienii ne cunosc deja, Viitorul a făcut un lucru important în ultimii zece ani. Este un club care formează jucători și aprovizionează echipele naționale ale României”, a spus Hagi.

„Sunt convins că va trece cu bine acest examen medical şi o să fie jucătorul celor de la Standard Liege. Este un alt transfer către o echipă importantă și ne bucură pentru că jucătorii noștri pleacă în campionate mai puternice, unde pot crește și să vină la echipa națională cu un nivel mai bun. Am început să creăm această relație cu Belgia, este al treilea jucător de la noi care pleacă în fotbalul belgian, după Răzvan Marin și Ianis. M-aș bucura ca Denis să aibă o evoluție ca Răzvan, să plece la o echipă mai mare”- Gică Popescu

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212