REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

MICROBUZELE GROAZEI, TRASE PE DREAPTA DE PROTECȚIA CONSUMATORILOR

MICROBUZELE GROAZEI, TRASE PE DREAPTA DE PROTECȚIA CONSUMATORILOR

Replica API 14 noiembrie 2019 | 02:32 691

Pe raza municipiului Constanța s-au efectuat controale în microbuzele de transport persoane în urma numărului mare de reclamații înregistrate pe pagina Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului- Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa (ANPC- CJPC), în care se reclamă proasta calitate a serviciului de transport persoane cu microbuzele din orașul Constanța.

În urma verificarilor s-a constatat că există doar două trasee pe care circulă microbuze, respectiv 304 și 305. Controalele au fost finalizate cu două documente de control încheiate pentru aceeași societate care deține microbuzele, aplicandu-se sancțiuni în valoare de 8.000 lei și au fost oprite de la prestarea de serviciu toate microbuzele cu deficiente.

”La data și ora controlului au fost verificare 5 mașini aflate în trafic, care au fost oprite până la remediere, urmând ca toate microbuzele cu deficiențe similiare să fie oprite până la remediere”, transmit reprezentanții ANPC.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bilet primesti din an in paste.
1
0
i microbuzele 310 sunt cu defectiuni si f.infecte.
1
0
Scoatetile pe toate nu 4 ,si bagati autobuze ca toti oamenii civilizati...
2
0
Ba da pe ruta Mangalia-Constanta umbla toate riiele poluante.Vedeti autocarul MET xx,microbuze varza.Toate sint de transport marfa,adica cu suspensii ptr saci cartofi,modificate in Turcia,pu geamuri si scaune,ca sa care calatori. Siguranta zero. Traiasca spaga cea de toate zilele care orbeste!
6
0
Unde sunt cei care ai dat avize? Dece nu este pe strada RAR-ul sa controleze toate tinichelele? Si pe cele particulare care scot fum cat o locomotiva veche?
10
0
Stiti cum stau vara oamenii in ele.ca sardelele si mai fac si se mai si depasesc unii pe altii sa ajunga primul in statie sa mai inghesuie vreo 2,3 clienti in ele...
7
0
PSD-ul BABINCIUC cotizeaza gros la Stroe si Dumitrache si i acorda protectie pt microbuze si alte afaceri murdare,RUSINEEEE.
5
3
Daca nu esti capabil la 2 lei lasa pe altul poate e mai capabil la 1 leu !!! Dar nu tu nu vrei concurenta ca zici ca ai investit in masini, astea sunt investitiile? in rabala asta nu s-au bagat decat spagi pentru dreptul de a circula si apropo de ce nu se suspenda licenta celor care au dat ITP-ul acestor masini???
14
0
Cam freu dar poate poate se mai remediaza ceva. Sa nu fie tardiv. Pana acum nu am avut politie, rar, iscir si alte organe de control abilitate?
8
0
La 2 lei biletul poate vreti si caviar cu sampanie ca-n avioane private!
2
17
In curand se vor desfiinta nu-i problema. Va veni la injurat randul noilor autobuze luate de ...city bus si care deja au inceput sa se defecteze, barele se desprind, put ciudat a urina si transpiratie, scaunele se jegosesc si deja intarzie -azi 45 minute 101m la Vivo sau ieri 15 min 2-43, etc- pentru ca astfel de cotete gms nu le mai fac concurenta si deci fostul ratc face ce vrea. Ideea era daca sa se modernizeze astfel de trasee prin modernizarea cotetelor pentru concurenta, altfel primaria cu transporturile ei vor face legea.
3
14
Nu am mers in viata mea cu aceste microbuze din Constanta. Sper sa nu fiu nevoit vreodata sa merg. Cei care depind de deplasare rapida dimineata sau la sfarsit de program, de ce nu aleg autobuzele? Au aceleasi rute. Doar ca nu opresc unde i se scoala clientului, ci in statii bine determinate. Apoi, incet, clientul mai face cativa pasi, pe jos, pana la destinatie. Mai face si putin miscare, nu-i asa? Ca nu trebuie sa fii lasat la scara.
19
2
Pai si eu ce fac, ce-i dau sa manance sotiei mele tinere, de 27 de ani ? Ca asta e obisnuita numai cu homar si sampanie scumpa ! Haoleu !
15
1
Niste mizerii de cotete, oamenii stateau ca animalele. Nici nu opresc la semnal soferii.
24
3
ISCTR-ul sta la controale la intrare in port
20
1
Vi se pare normal sa circule microbuze care sunt din anul 2003 si numarul de km in bord sa nu mai existe? plus ca are toate becurile aprinse in bord. Asa ceva mi se pare inadmisibil cea mai mare bataie de joc de pe lume, in halul in care arata ar trebui ei sa ne dea bani sa ne urcam in ele nu noi!
26
1
........ RAR-ul, Pulitia si ISCIR-ul unde pooooooooooooolaaaaaaaaaaaaa calului unde sunt?????????? Este treaba lor nu a OPC-ului !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31
1
si politia unde a fost pana acum, aia e anvelopa conforma?
25
2
apune o era a mizeriei
23
2
Unde este Mazare?
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367