REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
16.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Micutzu susține că a primit amenințări cu moartea după rolul din Teambuilding

Micutzu susține că a primit amenințări cu moartea după rolul din Teambuilding

Virgil STOIAN 14 ianuarie 2023 | 00:00 643

Comedia „Teambuilding”, care are cele mai mari încasări din ultimii 30 de ani, a stârnit controverse încă de la lansarea în cinematografe. Practic a fost și este o mega-dezbatere a începutul de an 2023. Puțini au fost cei care nu și-au spus părerea. Cosmin Nedelcu – Micutzu a spus că primește mesaje de amenințare după filmul Teambuilding. Declarațiile sale au fost făcute în emisiunea lui Cătălin Striblea - „România în Direct” la Europa FM.

 

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a publicat un mesaj pe Facebook despre controversatul film. Jurnalistul a spus că a văzut filmul "până la jumătate, acasă, pe computer, și a trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau. Nu de film, râdeau de mine. Dacă aș și scrie ceva, orice, despre Teambuilding, cred că primatele ar începe să mă scuipe".

„Nu am ce să-i spun domnului Cristian Tudor Popescu pentru că dânsul este entitled să aibă o părere despre filmul acesta pentru că, din câte știu eu, este o ocupație d-ale dânsului – să fie critic de film. Cum nici doamnei Irina Margareta Nistor nu am ce să-i spun, dar m-am bucurat că m-a sunat și m-a felicitat pentru rol”, a mai spus Cosmin Nedelcu la Europa FM. Acesta a continuat precizând că a făcut o treabă foarte bună în film.

„În momentul în care tu faci niște glume pe care tu, dacă le-ai vedea și ai râde, ai vrea să feliciți persoana respectivă de pe scenă înseamnă că ai ajuns într-un punct foarte bun, spunea Vio Dragu despre momentul bun din stand-up. Eu cred că am făcut o treabă foarte bună și am râs”, a spus Cosmin Nedelcu despre filmul Teambuilding.

Totodată, acesta a amintit faptul că primește în continuare mesaje de amenințare și nu înțelege "cum s-a ajuns de la oameni care râd la mesaje în care mi se cere să mor”, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108