REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Midtjylland - Slavia Praga 4-1. Dramă pentru Stanciu în Danemarca

Midtjylland - Slavia Praga 4-1. Dramă pentru Stanciu în Danemarca

Replica API 2 octombrie 2020 | 08:16 1542

Nicolae Stanciu a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după ce echipa sa, Slavia Praga, a condus în Danemarca, pe terenul lui Midtjylland, după un corner executat chiar de mijlocașul român.

Danezii au reușit să se califice în premieră în grupele celei mai importante competiții din Europa. De asemenea, tot azi, Salzburg și Krasnodar au obținut calificarea în grupe.

FC Midtjylland - Slavia Praga 4-1

Minutul 90+5: Final de meci! Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu, pierde calificarea după ce a condus cu 1-0 în Danemarca. Gazdele au revenit în partea secundă prin golurile marcate de Kaba, Scholz, Onyeka și Dreyer.

Minutul 90+1: GOOOL Midtjylland ! După ce a reușit un assist la golul lui Onyeka, Dreyer reușește și el să marcheze. A trimis în bară cu un șut cu stângul, mingea a revenit la el și l-a executat pe Kolar cu dreptul, din careu.

Minutul 89: GOOOL Midtjylland! Dreier pasează către Onyeka, lăsat liber în careu, iar nigerianul înscrie cu un șut puternic, cu piciorul drept.

Minutul 83: GOOOL Midtjylland! Scholz trage în partea stângă, Kolar ghicește din nou colțul, atinge mingea, dar nu o poate respinge și danezii conduc cu 2-1.

Minutul 80: Penalty apărat de Kolar! Kaba trage la poartă de la 11 metri, portarul ghicește colțul și reușește să apere, dar execuția se va repeta deoarece acesta nu a avut un picior pe linia porții.

Minutul 65: GOOOL Midtjylland! Danezii au egalat după o centrare în careu a lui Mabil. Kaba a reluat cu capul și a profitat de ieșirea greșită a portarului Kolar, care a vrut să boxeze acea minge.

Minutul 46: S-a reluat jocul!

Minutul 45: Pauză!

Minutul 3: GOOOL Slavia! Stanciu a executat un corner, portarul lui Midtjylland a boxat greșit, mingea a ajuns la Olayinka, iar acesta a marcat cu un șut din întoarcere.

Minutul 1: Fluier de start!

Slavia Praga caută a doua participare consecutivă în grupele Champions League, în timp ce pentru danezi o calificare ar consemna prima prezență la ”masa bogaților”. În tur, cu Nicolae Stanciu pe teren până în minutul 90, cele două echipe au remizat, scor 0-0.

PAOK Salonic - Krasnodar 1-2

Minutul 90+3: Final de meci la Salonic! Rușii se califică în grupele Ligii Campionilor.

Minutul 78: GOOOL Krasnodar! Meci nebun la Salonic. Vihena trage cu pământul, mingea este respinsă de Zivkovic în bară, dar ajunge la Cabella, care nu ratează din fața porții goale.

Minutul 77: GOOOL PAOK! Schwab centrează din lovitură liberă către El Kadouri, iar acesta reia cu capul din interiorul careului.

Minutul 73: GOOOL Krasnodar! Michailidis trimite mingea în propria poartă. Fundașul grec a vrut să respingă din fața lui Claesson, care ar fi avut o poziție perfectă pentru un șut la poarta lui Zivkovic.

Minutul 46: S-a reluat jocul!

Minutul 45: Pauză!

Minutul 1: Fluier de start!

PAOK Salonic, fosta echipă a lui Răzvan Lucescu, pornește cu șansa a doua înaintea partidei retur din Grecia, după ce a pierdut în prima manșă, 1-2 în fața lui Krasnodar.

Formația din Grecia nu se va putea baza la meciul de miercuri pe trei dintre fotbaliștii importanți, brazilienii Douglas Augusto, Matos și Rodrigo, toți accidentați.

Salzburg - Maccabi Tel Aviv 3-1

Minutul 90+4: Fluier final! Salzburg se califică fără emoții în grupele Ligii Campionilor, după 5-2 la general cu Maccabi Tel Aviv.

Minutul 68: GOOOL Salzburg! Daka reușește ”dubla” cu o lovitură de cap din interiorul careului. Apărarea lui Maccabi l-a lăsat complet liber pe atacantul austriecilor, iar acesta nu a ratat din poziție ideală.

Minutul 46: S-a reluat jocul!

Minutul 45+4: Pauză!

Minutul 45+4: GOOOL Salzburg! Dominik Szoboszlai i-a readus pe austrieci în avantaj după un penalty executat perfect. Maghiarul a trimis în vinclul porții lui Maccabi, fără nicio șansă pentru portarul Daniel.

Minutul 30: GOOOL Maccabi! Karzev a încercat un șut de la distanță, respins de Stankovic. Mingea a ajuns tot la Karzev, care a mai încercat o ”torpilă”, iar de data aceasta l-a învins pe portarul lui Salzburg, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108