REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 24 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6770
18.8° Constanța Luni, 24 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6770
 

MIHAELA ANDREI face anunțul: AVIZE NEGATIVE pentru CONSTRUCȚIILE ilegale din CONSTANȚA

MIHAELA ANDREI face anunțul: AVIZE NEGATIVE pentru CONSTRUCȚIILE ilegale din CONSTANȚA

Replica API 31 august 2021 | 15:01 2897

Consilierul local, Mihaela Andrei, a anunțat că în cadrul comisiei din care face parte au primit avize negative mai multe construcții „nocive pentru Constanța”, așa cum le-a numit aceasta.

„Așa cum v-am spus deja, vă anunț că ședințele comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local Municipal, din care fac parte, se țin în alt mod, iar direcția este cea promisă.

Am votat încetarea unor Hotărâri de Consiliu Local din trecut care permiteau construirea într-un mod atât de nociv pentru Constanța și constănțeni, că dacă ne-am întoarce în timp acum 20 de ani și ni s-ar fi spus că se va putea construi în acest mod, nu am fi crezut.

Însă ceea ce este deja făcut, este și nu mai putem schimba! Ceea ce putem schimba este modul în care se va construi în viitor.

Am dat aviz favorabil pentru ca tot ce înseamnă rețea edilitară să se facă înainte sau măcar în paralel cu construcția, astfel încât, la final, acele construcții să aibă străzi adiacente (aleei) spații verzi, utilități și tot ce mai este prevăzut în documentațiile de urbanism, nu doar construcția și atât. Am votat stoparea construirii a mai multe blocuri între case (str. Mihai Viteazul, aleea Garofitei, Palazu și chiar în zona de Nord a orașului. Mă bucur mult să văd, după atâția ani, că și în Constanța se poate!

Nu, nu se vad încă efectele acestor Hotărâri dar cu fiecare ședință de urbanism, cu fiecare astfel de proiect votat știu că orașul nostru și constănțenii sunt mai protejați în fața agresiunilor urbanistice la care am fost supuși în ultimii ani”, a declarat Mihaela Andrei, consilier local.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu Mumbai.Macar stim adn-ul
1
0
Verificati si casele construite ilegal in cartierul Medeea, unde au aparut turnulete una langa alta pe teren extravilan
4
0
Du-te dracu de stramba naibii
4
14
Macar in ultimul ceas sa se opreasca ILEGALITATILE!
16
3
Ce fata de idioata are fata? De unde sunt adusi oamenii astia si pusi in fruntea urbei?
6
17
asta nu e fosta amanta a lui Chitac?
9
6
Sa inteleg deci ca te dai mare madame pt ca ghici ce, faci ceea ce este moral si legal si ce intra in atributiile tale munca? Ce sa zic, in cuvintele maretului Citu, wow. Hai sic tir si multa mwe
13
8
Are nume si de fata si de baiat. Pana la urma ce e?
11
11

REPLICA

LOTO

6/49
41394763044
5/49
27402873311
joker
13628161016