REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Mihaela Rădulescu: „Inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin, unicul motiv pentru care îmi sare țandăra“

Mihaela Rădulescu: „Inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin, unicul motiv pentru care îmi sare țandăra“

Replica API 25 ianuarie 2019 | 00:00 561

Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin

Mihaela Rădulescu a fost interceptată într-un dosar al fostului ei soţ, omul de afaceri Ilan Schwartzenberg, pe data de 21 mai 2012, ziua în care a dispărut Codruţ Marta – şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar. Conform stenogramelor, diva de la Monaco îi aduce mai multe jigniri Andreei Marin, cu care e rivală de-o viaţă.

Nu este prima dată când Mihaela Rădulescu (49 de ani) îşi exprimă părerile despre Andreea Marin. A făcut-o şi asumat, în direct, în diverse intervenţii publice, dar iată că şi în conversaţiile cu apropiaţii. Recent, postul de ştiri România TV a dat publicităţii o convorbire telefonică pe care Mihaela a purtat-o cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, cel care i-a fost soț timp de patru ani.

Mihaela şi Elan, în 2012 patron al postului de televiziune Realitatea TV, discută, printre altele, şi despre emisiunea pe care Andreea Marin o avea la aceeaşi staţie TV, mai exact despre un promo care n-ar fi fost deloc pe placul Mihaelei. Diva îi reproşează lui Elan că ea nu a avut parte de un promo la fel de profesionist pentru emisiunea ei, "Alegerile Mihaelei". Mihaela nu este deloc blândă în exprimare. "Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de MARIN. Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere", se arată în interceptările DNA.

Pe tot parcursul lor profesional, cele două vedete au fost urmărite de rivalitate, deși au încercat să păstreze aparențele. Ba chiar Andreea Marin declara că nu există niciun fel de rivalitate între ele, dat fiind faptul că împărtășesc viziuni și principii diferite. „Nu avem o rivalitate. Rivalitatea este între doi oameni care văd lucrurile în același fel, ori noi le vedem diferit, iar cred că asta se vede cu ochiul liber. Suntem profund diferite, cred că se observă asta”, a afirmat Andreea Marin. Ultimele împunsături dintre femeile care au fost căsătorite cu starul pop Ștefan Bănică au avut loc în 2017, la emisiunea "Uite cine dansează", de la PRO TV, unde Mihaela era prezentatoare, iar Andreea Marin, jurată.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce zugravite, tencuite, botoxate, siliconate.... si ce vocabular, ca la usa cortului !? Ca intre DIVELE..... !!??
2
0
astea au lucrat la posta ? ... bagaje luxoase .. le faceau baieti posta .. pai cum credeti ca au ajuns de lux ?! au prestat bine !
3
0
Mihaela daca se mai opereaza mult ajunge dinozaur combinat cu reptila de mana a 2a
7
0
Wow ! "Divele", moldovencele.... Ne intoxicati cu mahalagismele lor, cu educatia si comportamentul lor de "mari vedete" ?! Casatorii si relatii fara numar, la aceste madame... Asta spune mult si multe!
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272