REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Mihai Bendeac, agresat de un suporter înfocat! Evenimentul care l-a făcut să renunțe la fotbal

Mihai Bendeac, agresat de un suporter înfocat! Evenimentul care l-a făcut să renunțe la fotbal

Replica API 26 aprilie 2021 | 12:51 1173

Mihai Bendeac a făcut câteva dezvăluiri despre viața sa de suporter. Se pare că în urmă cu mulți ani acesta era un împătimit al fotbalului și a mers la o mulțime de meciuri. Însă un eveniment mai puțin plăcut l-a făcut să renunțe la această pasiune.

Recent, în cadrul unui interviu pentru GSP, Mihai Bendeac a mărturisit că atunci când era mic era un fan înfocat al echipei Dinamo. Pasiunea pentru fotbal s-a transmis în familia actorului din tată în fiu, însă pentru acesta s-a oprit din cauza unui moment neplăcut.

Mihai Bendeac a declarat că în adolescență obișnuia să meargă la meciurile de fotbal și era un suporter adevărat. Totul până într-o zi, când la unul dintre meciuri a fost agresat de un fan al echipei Rapid.

„Cumva am renunțat la a fi dinamovist sau a fi absolut orice după un eveniment care mi s-a întâmplat când eram copil. Undeva pe la 13-14 ani. Am fost la un meci pe „Lia Manoliu” și țin minte că-mi croșetase bunică-mea un fular alb-roșu. Ne îndreptam spre stadion, eram cu taică-miu și cu un prieten de-al lui.

La un moment dat ne-am întâlnit cu un grup de suporteri rapidiști. Și știu că unul dintre ei, care avea o ceafă atât, a venit spre mine, mi-a luat fularul de la gât și taică-miu i-a spus: Lasă-l în pace că-i copil. Și a început să ne înjure în ultimul hal și pe tăcă-miu, și pe mine. Ăla a fost momentul în care mi-am jurat că niciodată în această viață nu o să mai fiu fanul vreunei echipe! M-a scârbit foarte tare evenimentul în sine.”, a povestit Mihai Bendeacm scrie Cancan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai Rapidu din Giulesti!!!
1
2
a vrut sa se mai bage un pic in seama
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272