REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Mihai Bendeac, în genunchi în fața lui Florin Piersic: „O întâmplare care m-a rupt”

Mihai Bendeac, în genunchi în fața lui Florin Piersic: „O întâmplare care m-a rupt”

A.F. 18 mai 2023 | 00:00 379

Mihai Bendeac a avut parte de o întâlnire emoționantă cu Florin Piersic. Fostul jurat de la „iUmor” a aflat cu stupoare că marele actor a încercat în repetate rânduri să ia legătura cu el și i s-a transmis că nu este interesat de el.

Mihai Bendeac, in genunchi in fata lui Florin Piersic: „O intamplare care m-a rupt”

Pe contul său de Instragram, Mihai Bendeac a postat un video absolut emoționant cu Florin Piersic. Cei doi s-au întâlnit înainte de spectacolul lui Bendeac de la Timișoara, după mulți ani, iar întâlnirea lor a fost plină de mărturisiri emoționante.

 „O întâmplare care m-a rupt”, așa își începe fostul jurat de la „iUmor” declarația pe Instagram. Și a continuat:

„M-am întâlnit la Timișoara cu maestrul Piersic după mulți ani… Pe lângă emoția imensă și, evident, inerentă având în vedere că respir același aer cu cea mai mare vedetă a României, am aflat cu stupoare că în ultimii ani ar fi încercat să ia legătura cu mine, dar ca persoane «binevoitoare» i-au spus că «nu mai vreau să știu» de dumnealui. I-am explicat că nu l-am sunat pentru că nu îmi permit. Este incredibilă senzația că privesc în ochi peste 70 de ani de teatru, televiziune și cinema. De aici și timiditatea/stângăcia mea în fața unei Legende. Maestre, acum, aflând că îmi dați voie să îmi permit, o să vă sun/vizitez.”

Mihai Bendeac i s-a adresat lui Florin Piersic cu „maestre”, moment în care marele actor l-a oprit și i-a spus cât de mult îl admiră, dar și că a încercat să ia legătura cu el în repetate rânduri.  

„Tu îmi spui mie «Maestre»?! Atunci eu cum să îți mai spun ție? Pai cum, măi Bendeac… Eu ți-am scris, îți dau semnale, comunic la toată lumea și zice «nici nu te cunoaște ăsta»”, a spus Florin Piersic.  

„Cine a spus așa ceva?”, a întrebat extrem de mirat Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac, in genunchi in fata lui Florin Piersic: „O intamplare care m-a rupt”

Marele actor a continuat: „Am făcut emisiuni cu tine, m-ai imitat, ne-am tăvălit prin platou amândoi… Cum… tu știi ce însemni pentru mine?! Cum să îmi pupi mâna? Tu ești nebunie de om! Ești adorabil! Îți aduci aminte de mine? Bendeac, te iubesc mult! Nici nu îmi vine să cred! E cea mai mare satisfacție pe care o am în ultimii ani. De ani de zile te caut și nu îmi dai un semn.”  

La final, Mihai Bendeac i-a pupat mâna actorului, în semn de apreciere, moment în care Florin Piersic a vrut să facă același gest. Tânărul actorul l-a oprit și l-a privit în continuare cu admirație. În timpul dialogului cu Florin Piersic, Mihai Bendeac a stat tot timpul în genunchi.

Mihai Bendeac, mai mult pe scena teatrului după ce a renunțat la „iUmor”

Din septembrie 2022, Mihai Bendeac nu a mai apărut la „iUmor”, emisiunea de la Antena 1 unde era jurat alături de Delia Matache și de Cheloo. În urma unor neînțelegeri, actorul a părăsit definitiv show-ul. Chiar dacă nu mai e pe TV, munca lui continuă.  

Mihai Bendeac, in genunchi in fata lui Florin Piersic: „O intamplare care m-a rupt”

Mihai Bendeac joacă acum în mai multe piese de teatru, dar lucrează și la cele două filme pe care vrea neapărat să le lanseze, chiar și la o nouă carte. „Sunt excepțional de bine. Lumea mă poate vedea la teatru și prin toată țara, că merg peste tot. În prezent, pregătesc două filme și o carte. Filmele le fac eu, ca și concept, scenariu. De-a lungul timpului am făcut seriale, scheciuri, dar filme până acum, nu. De aceea sunt și foarte emoționat”, a spus el pentru Cancan.  

„Primul dintre filme e gata ca și scenariu, al doilea e la jumătate. Ar trebui să intre în producție cam într-o lună. Probabil premierea primului film ar putea fi chiar de ziua mea, anul viitor. E un film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc”, a mai adăugat actorul, care a și dezvăluit subiectul celei de-a doua cărți.  

El continuă povestea „Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama”. „Cartea e un fel de continuare a primului meu jurnal. Și sper din suflet să aibă măcar o parte din vânzări, cu cât o să vând mai multe cărți, cu atât o să donez mai mult”, a explicat Mihai Bendeac, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468