REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Mihai Bendeac, prima reacție după ce s-a lăsat filmat cu părțile intime la vedere: „Recunosc că sunt prost“

Mihai Bendeac, prima reacție după ce s-a lăsat filmat cu părțile intime la vedere: „Recunosc că sunt prost“

Replica API 24 martie 2022 | 00:00 855

Recent, Mihai Bendeac a uimit opinia publică cu gestul pe care l-a făcut după o seară de distracție în club. Actorul și-a arătat părțile intime în timp ce era filmat de Codic Maticiuc.

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a ținut să facă primele declarații după ce imaginile cu el au devenit virale. Actorul, euforic fiind, și-a dat pantalonii jos în plină stradă, în timp ce Maticiuc îl filma.

Mihai Bendeac a dorit să-și ceară scuze pentru gestul său atât familiei, cât și celor care îl cunosc.

Filmarea a stârnit controverse

Imaginile cu Bendeac în timp ce își arăta părțile intime, au ajuns virale și au strârnit reacții în mediul online. Actorul a recunoscut că gestul său a fost deplasat și și-a cerut scuze.

Prima reacție după filmare

Mihai Bendeac a ținut morțiș să vorbească despre ceea ce a făcut și chiar s-a amuzat pe tema ipostazei în care a fost surprins.

"Aș vrea să-mi cer iertare familiei mele și tuturor celor care mă iubesc și mă apreciază. Cuvintele sunt de prisos, a spus actorul. Recunosc că sunt prost. Bă, sunt prost, recunosc că sunt prost, nici nu am un anturaj, de foarte multe ori, care să mă ajute în acest sens, dar faptul că îmi dau seama, e un prim pas.", a declarat Mihai Bendeac, pe contul personal de Instagram.

Filmulețul cu pricina

Filmulețul cu Bendeac a devenit viral imediat ce a fost postat, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

După o noapte petrecută într-un club din Capitală, actorul extrem de bine dispus, și-a arătat părțile intime în plină stradă. Inainte de excentricul gest, clipurile postate pe pagina de Instagram a lui Mihai Bendeac îl arată pe juratul de la iUmor în stare de ebrietate, cu un pahar de alcool în mână, în timp ce se distrează de zor cu Bobonete. Cei doi cântă, își vorbesc, apoi se îmbrățișează, semn că Bendeac va părăsi clubul pentru a se îndrepta către o nouă escapadă, scrie click.ro.

"Dacă vrei paparazzi, îți dau eu!", se aude pe filmare, în timp ce Bendeac își arată părțile intime la cameră.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bendeac ,cocalar frustrat, clovn!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212