REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Mihai Bendeac, prins într-un triunghi amoros?

Mihai Bendeac, prins într-un triunghi amoros?

Replica API 21 august 2021 | 00:06 2623

Să fie Mihai Bendeac prins într-un triunghi amoros? Aceasta este întrebarea care stă acum pe buzele tuturor fanilor săi, după ce juratul de la ”iUmor” a surprins pe toată lumea cu ultimele sale destăinuiri, scrie spynews.ro.

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc și pare, sau cel puțin asta spunea până acum, că vrea să rămână în această categorie toată viața. Unde mai pui că și tatuajul de pe degetul său demonstrează același lucru: ”nu căsătorie”.

Mihai Bendeac, destăinuiri despre iubirea față de două femei

Însă, iată că nu aduce anul ce poate aduce luna lui august! Mare atenție doamnelor și domnișoarelor, căci celebrul actor vorbește despre iubire, nu orice iubire, ci una împărțită la trei.

Da, da, ați înțeles perfect, pare să fie vorba despre un triunghi amoros! Și acum ne întrebăm și noi, oare juratul de la ”iUmor” îi calcă pe urme lui Vali Vijelie, neștiind pe cine să iubească și ce femeie să aleagă?

Nu vă grăbiți... căci acum vă explicăm totul. Recent, pe pagina personală de Instagram, Mihai Bendeac a publicat un scurt video în care pare mai mult că se destăinuie sau că-și plânge de milă, decât că dă vreun sfat masculilor care fac parte din comunitatea sa.

De ce spunem asta? Ei bine, prietenul bun al Deliei spune că atunci când iubești o femeie înseamnă că ți-ai găsit jumătatea, însă nu aceeași teorie se aplică și în cazul în care iubești două femei. Să fi ajuns vedeta în situația de a fi îndrăgostit de două domnișoare?

”Dacă iubești o femeie, se numește că este jumătatea ta, dacă iubești două femei… nu mai rămâne nimic din tine, băi, băiatule, băi”, a spus Mihai Bendeac pe pagina sa de Instagram, zâmbind parcă doar pe jumătate.

Cu o asemenea destăinuire, deși a declarat că în viața sa nu a avut decât două relații mai seriose, una chiar cu Roxana Vancea, Mihai Bendeac a reușit să pună pe toată lumea pe jar, căci acum mulți se întreabă dacă vom fi sau nu martorii schimbării totale a vieții amoroase a actorului. Viața amoroasă care până acum s-a bazat, în cea mai mare parte, pe relații pasagere ori pe o lungă durată de singurătate, benefică vieții sale profesionale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e intr-un triunghi amoros cu botezatu si traistariu...
4
0
Triunghi amoros si PAROS! Handybel Isoscel
2
1
adica NICIODATA alo engleza pe undeva pe la voi exista?
1
0
Triunghi AMOROS bula ,strul si Bendeac .....in centru
1
0
Mi se rupe de golanul asta pe cine cordeste ! Halal articol tip replica!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212