REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
6.5° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

MIHAI BUDEANU, de la 3 Sud Est, a fost EXTERNAT

MIHAI BUDEANU, de la 3 Sud Est, a fost EXTERNAT

Replica API 11 decembrie 2020 | 20:36 10848

Mihai Budeanu, membrul trupei 3 Sud Est, a fost externat vineri, 11 decembrie 2020. Starea artistului este din ce în ce mai bună.

După aproximativ 3 săptămâni de luptă cu noul Coronavirus, Mihai Budeanu, membrul trupei 3 Sud Est, a anunțat că a fost externat. Din spusele acestuia, starea de sănătate este tot mai bună de la o zi la alta. ,,De azi sunt acasă, iar starea mea de sănătate este tot mai buna de la o zi la alta. După aproape 3 săptămâni si ceva foarte grele, cu mult stres și emoții la terapie intensiva,pot sa zic ca am învins.”, a spus acesta.

De asemenea, acesta a dorit să le mulțumească medicilor care i-au salvat viața. ,,A venit timpul să mulțumesc și eu personal medicilor care mi-au salvat viața. Am avut alături nu doar doctori ci și îngeri păzitori: Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecționist în Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit în spitalul din Vegas. Mulțumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Bărbulescu care a fost foarte implicat și atent în tratarea mea și personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia. Mulțumesc de asemenea medicilor și cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionuț Vasilescu pentru aportul foarte important în salvarea vieții mele.

Mai vreau să mulțumesc, bineînțeles vouă fanilor și prietenilor 3Sud Est care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet și v-ați rugat pentru binele meu.

La final, dar nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc familiei mele, care a fost cea mai încercată. Aveți grijă de voi și puneți sănătatea pe primul loc!” a declarat acesta.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar fi un nume frumos
1
2
Bine ca n-a avut ghinionul unui brancardier care sa deconecteze aparate aiurea. Sanatate !
1
0
''Cine e esta ?'' Daca esti vreun mucos intreab-o pe ma-ta si tactu , ei sigur vor sti...poate chiar ai fost conceput pe o melodie 3 Sud Est .
7
1
Cine e asta?
1
9
De 30 ani ne meritam soarta
7
1
oare astia care mor si au platit asigurari de sanatate la greu toata viata nu si-ar fi permis si ei sa-si cumpere acel tratament daca nu le fura banii statul? sau daca banii lor ar fi fost pusi intr-un cont si acum sa poata avea acces la ei pentru achizitia acelui tratament?
6
0
3SE o formatie emblema a orasului Constanta. Multa sanatate Mihai
17
1
Vedeti frarierilor ca isi bat astia joc de voi ...meritati cu varf si indesat ce v8 se pregateste
5
15

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407