REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Mihai Carabaș construiește un nou IMOBIL în PALAZU MARE

Mihai Carabaș construiește un nou IMOBIL în PALAZU MARE

Replica API 22 octombrie 2020 | 00:00 4073

În zona Palazu Mare din municipiul Constanța se va ridica în curând un nou bloc. Mai exact, primăria a dat undă verde firmei administrată de afaceristul Mihai Carabaș pentru construirea unui imobil de 3 etaje.

În perioada 27 septembrie – 21 octombrie, Decebal Făgădău și-a pus semnătura pe nu mai puțin de 125 de autorizații de construcții. Printre acestea, se află și una primită de afaceristul Mihai Carabaş, reprezentant al societății Stely Metal SRL, care a primit de la Primăria Constanța o autorizație de construire, pentru construirea unui imobil cu locuințe colective, cu regim de înălțime D+P+3E, pentru împrejmuirea terenului și organizarea șantierului. Imobilul va fi ridicat în zona Palazu Mare, pe strada Prelungirea Recoltei , numărul 12.

Date despre Stely Metal SRL

Firma Stely Metal SRL a fost înfiinţată în anul 1994 iar sediul social este în municipiul Constanţa, mai exact, pe strada Poporului, număruil 160. Mihai Carabaş este asociat unic şi administrator. În anul 2019, cifra de afaceri înregistrată era de 9 479 268 lei, datorii de 3 372 911 lei și un număr de 12 angajați.

Stely Metal SRL se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase. Activităţi secundare constau în cultivarea orezului; cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi a tuberculilor; cultivarea trestiei de zahăr; cultivarea tutunului; cultivarea plantelor pentru fibre textile; cultivarea altor plante din culturi nepermanente; cultivarea strugurilor; cultivarea fructelor tropicale şi subtropicale; activităţi auxiliare pentru creşterea animalelor; activităţi după recoltare; colectarea produselor forestiere nelemnoase din flora spontană, prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor; fabricarea uleiurilor şi grăsimilor; comerţ cu alte autovehicule; întreţinerea şi repararea autovehiculelor; comerţ cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule; comerţ cu ridicata al animalelor vii; comerţ cu ridicata al fructelor şi legumelor; comerţ cu ridicata al cărnii şi produselor din carne; comerţ cu ridicata al produselor lactate, ouălor, uleiurilor şi grăsimilor comestibile; servicii de mutare; depozitări; manipulări; restaurante; baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E incredibil cata frustrare si ura varsa astia din ei,aratandu-si ignoranta.Stelian Carabas a fost jucator de fotbal la FARUL,nu a aparut de nicaieri.
2
0
ba machi nesatuli,cel mai bine este sa betonati si marea,sa faceti acolo. otetze,unul lunga altul.auzi halep si restul de brinzari?de aia v.au dat afara din grecia ba!
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218