REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Mihai Daraban insistă pentru reluarea liniilor RO-RO și RO-LA Constanța – Istanbul!

Mihai Daraban insistă pentru reluarea liniilor RO-RO și RO-LA Constanța – Istanbul!

Replica API 22 august 2018 | 02:32 427

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României , Mihai Daraban, l-a primit, luni, 20 august a.c., la sediul Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, pe Consulul General al Republicii Turcia la Constanţa, Excelenţa Sa Uygar Mustafa Sertel.

Întrevederea a avut loc în contextul încheierii mandatului de Consul General. Excelența Sa a fost însoţită de Kadir Yazihan, Ataşatul Comercial al Consulatului General al Turciei, la Constanţa. În cadrul discuţiilor a fost abordat stadiul foarte bun al relaţiilor bilaterale actuale, domnul Mihai Daraban apreciind, în mod deosebit, activitatea Consulului General şi i-a urat succes în activitatea viitoare. La rândul său, diplomatul turc a afirmat că, a întâlnit aici oameni minunaţi cu care a avut o colaborare foarte bună şi că, a fost o plăcere să cunoască conducerea Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, pe parcursul mandatului său.

De asemenea, în cadrul vizitei de încheiere a mandatului Consulului General al Republicii Turcia la Constanta, s-au repus pe tapet toate problemele bilaterale. Una dintre cele mai importante tematici a fost reluarea liniilor RO – RO şi RO – LA, între Constanţa şi Istanbul. Preşedinte Mihai Daraban a subliniat că speră ca Autoritatea Vamală şi Poliţia de Frontieră „se vor trezi la realitate” şi vor sprijini acest proiect, nu ca în anul 2012 când autoturismele persoanelor fizice nu au fost acceptate, din cauza viciilor de procedură, în aceste programe de transport. În perioada 28 – 29 august a.c., Ministrul Transporturilor din Republica Turcia va fi prezent la Constanţa, ocazie cu care se va relua punerea în discuţie a acestui proiect.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
era scump acel RO RO , cam 900 euro pt un tir din Istanbul catre Constanta...
0
1
Daraban are un interes personal in nici un caz nu se gandeste la semenii lui. Individul este fara scrupule
1
1
Eroare, Turcia este in cadere libera, poate insisti doar daca ai interese personale, cum ai cu Baiazid Memis, persoana controversata.
2
0
Garda de coasta si vama stiu realitatea . droguri si emigranti pot fi tranzitate prin portul Constanta , daca trecerea prin filtru inseamna 3 minute.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218