REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mihai Daraban o zice pe faţă despre oamenii numiţi de statul român în Consilii de Administraţie!

Mihai Daraban o zice pe faţă despre oamenii numiţi de statul român în Consilii de Administraţie!

Replica API 27 septembrie 2017 | 12:26 1129

Preşedintele Camerei de Comerţ,

Preşedintele Camerei de Comerţ,

Numirile în Consiliile de Administraţie ale companiilor în care statul român este acţionar sunt "recompense" politice! O spune deschis, fără menajamente, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie din România, Mihai Daraban. Cu alte cuvinte, statul român nu îşi desemnează neapărat oameni competenţi, care să ştie ce au de făcut în companii-cheie, eventual să contribuie la redresarea lor dacă este cazul, ci îşi "plantează" în C.A.-uri oameni pe care guvernanţii vremelnici ai ţării vor să îi remunereze pentru servicii anterioare (contribuţii din campania electorală ş.a.).

Declaraţia completă a preşedintelui CCIR, Mihai Daraban, VIDEO:

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-l acuzati de orice dar un singur lucru e sigur: Mihai Daraban chiar este foarte destept!
0
3
Auzi, ma?! Nu esti tu ala impins de Bosanceanu? Ai si tu o calitate si anume esti nas fin cuscru cumatru cu cineva, in rest, doar guraliv ca toti trepadusii.
12
0
cu nevasta proasta care parcheaza ca o vaca cu nr dpw
11
0
Asa a fost numit fratele tau director la OIL TERMINAL pe vremea cind va tria tatal dumineavoastra.
18
0
tipu e un talhar, dar asta este adevarul, adevarul doare
23
0
Ce porc cu tupeu !
24
4
Nu-l iarta Vlasov-ii!
27
1
Este adevarat ce spune omul,insa nu a descoperit el asta. Toti romanii stiu ca sunt condusi de impostori pusi politic,inca de la lovitura de stat din 1989. Stim ca nu avem lideri adevarati,doar sefi nemernici,ticalosi pana in strafundurile ADN-ului lor. Din pacate,situatia va fi tot de mare rahat inca cel putin doua sute de ani. Chiar nu se vad sanse de imbunatatire,nu sunt resurse umane pentru asta si nici determinare suficienta.
22
1
Cita ,cita ,cita nesimtire !
25
3
Nu vedeti ce moaca de rachier are...
26
4
Generatia a doua de nomenclaturisti comunisti.Asta uita ca sintem destui in Constanta care-i cunoastem parintii si evolutia. Ciocu mic, tovarase gradu!
38
0
Auzi ma, nu tu mi-ai tencuit casa?!
13
1
Auzi Mishule, lasa cum ai ajuns presedinte la CCINA, ca s-a prescris. Dar la cine a fost angajata EBA dupa ce a iesti din politica ?
29
1
Are Dreptate. Ne convine sau nu . Cine la pus ? este treaba PSD-ului aripa seiko nou.Bai Vasile, fratele esye frate , un mare mincinos, dar sa stii ca un fel de jurnalisti de la Telegraf Constanta, este in CA-ul Canalelor Navigabile retributie lunara 8000 lei.Ce zici? In cit iei tu banii astia? Poate intr-un an, astia de la psd-alde sunt pupicuristi si acum vor bani sa aiba sa spele pe dinti de cit c..at au mancat.
3
14
da el cum a ajuns asa? nu l-a pus ta-su?
36
2
In port , aeroport , radionav. ..etc. Numai intarziati mintal care cotizeaza la partid....
32
2
Domn Semaca nu trage, lt colonel era demult, a avansat intre timp, la SIE
41
7
nu trage domn' Semaca , sunt eu Daraban , lt Colonel Daraban !
128
1
Hotul striga hotii! Sa se abtina domnul. Fratele, cumnata .....
41
2
Bravo Mihaita, arde i pe smecheri. Niciunul nu poate sa fie ca tine, barsoan la Camera fara sa dai socoteala nimanui. Si mai baga o reclama te rog..!
29
3
Chestiunea fundamentala este daca omul are dreptate , sau nu ! Ei bine , are dreptate ! Partidele astea de cacat de la noi , PSD-ALDE-PNL-PMP , au desemnat in CA-uri numai jigodii , jighimele , mafioti ordinari , limbrici si lindici scrofulosi ... Banias , Moldoveanu , Stroe , Dragomir , Ciutureanu , Lupu , Bola , Lulache , Popescu , etc., etc. ... Nenorociti si nulitati , curve cu sculament la creier ...
37
6
darabanii securisti din tata in fiu, toate functiile le-au ocupat pe "MERIT", si ei si nevestele lor, si tot clanul. Cat tupeu poti sa ai ? Stiind ca n-ai muncit o zi toata viata.
67
3
dar la fel este si la marile companii private, oamenii care au ajutat la obtinerea unor avantaje pentru acestea primesc posturi inalte si bine platite!!
36
0
Cand a fost numit la CCINA cum era? Era competent? De asta mediul de afaceri din Constanta este .... cum nu este. Si asa povestea continua la CCIR Bucuresti. Ca finalul il intuim.
59
1
Pai ce a uitat Daraban sa spuna e ca e fiu de nomenclaturisti, ca si el e numit politic si fratele lui a fost director la Oil Terminal tot cu referinte politice si fara examen. Unii au tupeu bai frate. Mi-e scarba ede astia , copii de nomenclaturisti care spun ca ocupa functii in styat pe merit. Dovada inteligentei si priceperii o faci in mediul privat, ori astia nu au habar sa administreze un butic si sa-l tia pe profit. La stat... timpul trece, leafa merge si te dai mare ce destept esti tu. Sictir!
85
4
Desi nu-mi este catusi de putin placut acest individ numit Daraban tutusi recunosc cinstit ca are ff mare dreptate! Luati si verificati stimati jurnalisti asa numiti independenti consiliile la APC la ACN si unde mai vreti dvs. si urmariti si cu ce se ocupa efectiv in viata de zi cu zi membrii CA-urilor
30
17
vai vai , ce noutate...
24
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614