REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mihai Daraban, ofertat să facă parte din Guvernul Ludovic Orban

Mihai Daraban, ofertat să facă parte din Guvernul Ludovic Orban

Replica API 18 octombrie 2019 | 00:07 436

Mihai Daraban

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industriei a României, Mihai Daraban, a fost invitat joi, 17 octombrie, la discuţii cu premierul desemnat, Ludovic Orban. Conform unui comunicat al CCIR, pe agenda discuţiilor s-au aflat subiecte legate de evaluarea situaţiei economice şi aşteptările pe care mediul de afaceri românesc îl are de la viitorul guvern. “Este de apreciat că sunt singurii care au cerut să se consulte cu noi”, a afirmat Daraban.

Dincolo de comunicatul oficial şi precizările privind propunerile făcute de ambele părţi în ceea ce priveşte mediul de afaceri autohton, speculaţia momentului este însă că liberalii îl văd pe Mihai Daraban ca pe un potenţial vicepremier pe probleme economice în cadrul Guvernului. De altfel, surse de la vârful PNL au precizat că lui Daraban i-a fost lansată această propunere.

Contactat de Replica de Constanţa, Mihai Daraban a declarat că nu există această intenţie în ceea ce îl priveşte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O jigodie mai mare ca asta rar mi-a fost dat sa vad. Pe deasupra mai e si un limbric basist.
4
0
O poveste fara sfarsit
1
1
Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate.
6
4
Articolul de fata face parte din gama articole educationale si motivationale. O minciuna spusa de n ori ajunge sa fie crezuta si de cel ce o propaga. Celebram mediocritatea si mediocrii.
6
1
Ce stie Daraban sa faca? Ce experienta are im a conduce o institutie publica? Ce facultate a terminat?
10
2
Ar fi o mare greseala!
16
2
Domnule Daraban va rog sa nu va murdariti de PNL
6
13
Ai perfecta dreptate, Bibi! Dar am un cui impotriva lui Daraban: nu are carisma! Este tot timpul incruntat, are o atitudine de om acrit si arata o superioritate artificiala. De ce artificiala? Pentru ca stiu persoane cel putin la fel de bine pregatite profesional, care detin sau au detinut functii cel putin la fel de importante, dar care stiu sa se faca placute intre "muritorii de rand". Este mare lucru sa ai o atitudine lipsita de "flatulenta"...
28
0
Niciun om cu mintea intreaga nu va merge langa Orban, PNL si lenesul de la Cotroceni. Orice asociere cu cei de mai sus echivaleaza cu o sinucidere in planul credibilitatii si al imaginii publice...
22
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218